Kanapki z lodami czarno-białe

Kanapki z lodami czarno-białe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj kanapek z lodami czarno-białymi. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 729 kalorii, 10g białka, oraz 42g tłuszczu każdy. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, miętowe lody czekoladowe, sól i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Czarno-białe kanapki z ciasteczkami, Czerwone, białe i niebieskie kanapki z lodami, oraz Czerwone, białe i niebieskie kanapki z lodami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Upuść sześć 2/3-filiżanki kopców miętowych lodów czekoladowych na woskowaną, wyłożoną papierem blachę do pieczenia. Za pomocą metalowej szpatułki uformuj każdy kopiec w kwadrat od 3 do 3 1/2 cala; zamrozić kwadraty.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
LodyLody
Kopce BarKopce Bar
MiętaMięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
SzpatułkaSzpatułka
2
Beat masło i cukier w dużej misce, aż będzie gładka. Ubić w żółtku i wanilii. Mąkę, kakao i sól przesiać na masę maślaną. Wymieszać aż do wymieszania i miękkiego ciasta. Zbierz ciasto w piłkę; spłaszczyć w prostokąt.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Rozwałkuj ciasto między 2 arkuszami woskowanego papieru do prostokąta o wymiarach 13 x 10 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
4
Ciasto, jeszcze między woskowanymi arkuszami papieru, układamy na blasze do pieczenia. Schłodzić do jędrności, co najmniej 1 godziny i do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 149°. Wyłóż dużą blachę do pieczenia z pergaminem. Oderwij górny arkusz woskowanego papieru z ciasta. Przyciąć ciasto do 12 x 9-calowy prostokąt; pokroić ciasto na dwanaście 3-calowych kwadratów.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
6
Przenieś kwadraty na arkusz wyłożony pergaminem, odrzucając papier woskowany i rozstaw kwadratów około 1 cala od siebie.
7
Piec, aż ciasteczka będą twarde w dotyku, około 20 minut. Fajne ciasteczka całkowicie na arkuszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Rozpuść białą czekoladę w średniej metalowej misce ustawionej na rondlu z ledwo gotującej się wody, mieszając do uzyskania gładkości (nie pozwól, aby dno miski dotykało wody).
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
9
Wyjąć miskę z wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
10
Trzymając róg 1 ciastko, zanurzyć ciastko w roztopionej czekoladzie, aż do połowy pokryte po przekątnej, przechylając miskę, jeśli to konieczne, aby zanurzyć. Delikatnie potrząśnij ciasteczkiem, aby trochę nadmiaru czekolady kapało z powrotem do miski. Zwróć zanurzone ciastko na pergaminową blachę do pieczenia. Powtórz z pozostałymi ciasteczkami i białą czekoladą. Zamrażać ciasteczka, aż czekolada powłoka jest jędrna, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kora MigdałowaKora Migdałowa
Biała CzekoladaBiała Czekolada
CzekoladaCzekolada
Pliki CookiePliki Cookie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
11
Ułóż 6 ciasteczek, płaską stroną do góry, na powierzchni roboczej. Top każdy z mrożonych lodów kwadratowych, następnie inny cookie, płaska strona w dół, naciskając lekko przylegać. Przykryć i zamrozić kanapki. (Można dokonać 4 dni wcześniej. Zamrozić.)
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
Pliki CookiePliki Cookie

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port są doskonałym wyborem do lodów. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn