Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj kanapek z lodami czarno-białymi. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 729 kalorii, 10g białka, oraz 42g tłuszczu każdy. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, miętowe lody czekoladowe, sól i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Czarno-białe kanapki z ciasteczkami, Czerwone, białe i niebieskie kanapki z lodami, oraz Czerwone, białe i niebieskie kanapki z lodami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Upuść sześć 2/3-filiżanki kopców miętowych lodów czekoladowych na woskowaną, wyłożoną papierem blachę do pieczenia. Za pomocą metalowej szpatułki uformuj każdy kopiec w kwadrat od 3 do 3 1/2 cala; zamrozić kwadraty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Lody
Kopce Bar
Mięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Szpatułka
2
Beat masło i cukier w dużej misce, aż będzie gładka. Ubić w żółtku i wanilii. Mąkę, kakao i sól przesiać na masę maślaną. Wymieszać aż do wymieszania i miękkiego ciasta. Zbierz ciasto w piłkę; spłaszczyć w prostokąt.
Rozwałkuj ciasto między 2 arkuszami woskowanego papieru do prostokąta o wymiarach 13 x 10 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Rolka
4
Ciasto, jeszcze między woskowanymi arkuszami papieru, układamy na blasze do pieczenia. Schłodzić do jędrności, co najmniej 1 godziny i do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
5
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 149°. Wyłóż dużą blachę do pieczenia z pergaminem. Oderwij górny arkusz woskowanego papieru z ciasta. Przyciąć ciasto do 12 x 9-calowy prostokąt; pokroić ciasto na dwanaście 3-calowych kwadratów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
6
Przenieś kwadraty na arkusz wyłożony pergaminem, odrzucając papier woskowany i rozstaw kwadratów około 1 cala od siebie.
7
Piec, aż ciasteczka będą twarde w dotyku, około 20 minut. Fajne ciasteczka całkowicie na arkuszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Rozpuść białą czekoladę w średniej metalowej misce ustawionej na rondlu z ledwo gotującej się wody, mieszając do uzyskania gładkości (nie pozwól, aby dno miski dotykało wody).
Trzymając róg 1 ciastko, zanurzyć ciastko w roztopionej czekoladzie, aż do połowy pokryte po przekątnej, przechylając miskę, jeśli to konieczne, aby zanurzyć. Delikatnie potrząśnij ciasteczkiem, aby trochę nadmiaru czekolady kapało z powrotem do miski. Zwróć zanurzone ciastko na pergaminową blachę do pieczenia. Powtórz z pozostałymi ciasteczkami i białą czekoladą. Zamrażać ciasteczka, aż czekolada powłoka jest jędrna, około 10 minut.
Ułóż 6 ciasteczek, płaską stroną do góry, na powierzchni roboczej. Top każdy z mrożonych lodów kwadratowych, następnie inny cookie, płaska strona w dół, naciskając lekko przylegać. Przykryć i zamrozić kanapki. (Można dokonać 4 dni wcześniej. Zamrozić.)
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port są doskonałym wyborem do lodów. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.