Kanapki z kurczakiem i pieczonym pieprzem z cilantro Almond Relish

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać kurczaka i pieczonego pieprzu kanapki z cilantro Almond Relish spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 541 kalorii. Ten przepis służy 6. Na $2.8 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz krem, kolendra, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczone pesto z pieprzu, migdałów i kolendry, Kanapki z kurczaka z masłem migdałowym i dżemem z czerwonej papryki, oraz Panini z kurczaka i pieczonej czerwonej papryki z pesto kolendry i fetą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić wodę na wolnym ogniu w garnku 4-do 5-quart, następnie dodać kurczaka i dusić, odkryte, 6 protokół.
Zdjąć patelnię z ognia i odstawić, przykryte, aż kurczak jest gotowane przez, o 15 protokół.
Przełożyć kurczaka na talerz i całkowicie ostudzić, a następnie pokroić po przekątnej w cienkie plasterki.
Piecz paprykę na stojakach palników gazowych na dużym ogniu, obracając szczypcami, aż skórki zostaną poczernione, 10 do 12 minut. (Lub papryka broil na stojaku brojlerów patelni o 5 cali od ciepła, obracając od czasu do czasu, o 15 protokół.)
Przenieść do dużej miski i przykryć szczelnie folią, a następnie odstawić na 20 minut.
Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, paprykę obrać, odrzucając łodygi i nasiona, i pokroić wzdłuż na 1 1/2-cala szerokości pasków.
Podczas gdy papryka stoją, pulse migdały, czosnek, i jalapeño w robocie kuchennym, aż drobno posiekane.
Dodaj kolendrę, majonez, sok z limonki, kwaśną śmietanę i sól i zmiksuj na pastę.
Na każdej kromce chleba posmarować kolendrą, następnie zrobić kanapki z kurczakiem i pieczoną papryką, przyprawić solą i pieprzem.
* Kurczak można gotować (ale nie krojony) 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć.* Paprykę można prażyć, obrać i pokroić 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć.* Relish może być wykonany 1 dzień wcześniej i schłodzony, jego powierzchnia pokryta jest folią.