Kanapki z kotletem z indyka z wędzonym majonezem i pieczoną papryką

Kanapki z kotletem z indyka z wędzoną papryką Mayo i pieczoną papryką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 436 kalorii, 27g białka, oraz 31 g tłuszczu. Na 3,02 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz długie kawałki bagietki, paprykę, kotlety z indyka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć majonez, możesz podążać za tym daniem głównym z Super! Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Lżejsze jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona papryka Shisito z wędzoną papryką Mayo, Kurczak z papryką, wędzoną szynką i papryką, oraz Hamburgery z wędzoną papryką i boczkiem z pieczoną cebulą Mayo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać majonez i paprykę w małej misce.
Umieść kotlety na powierzchni roboczej. Używając młotka do mięsa, funta do grubości 1/4 cala.
Rozprowadzić 2 łyżki majonezu papryka overboth boki kotletów.
Posypać solą iświeżo zmielony czarny pieprz.
Heat heavy large Nonstick patelnia overmedium-wysokie ciepło.
Dodać kotlety z indyka toskillet i gotować kotlety aż rumiane i justcooked przez, o 3 protokół na stronie.
Rozłóż majonez na pokrojonej stronie połówek chleba tostowego. Top każdej dolnej połowie zkutlets, następnie 1/4 papryki. Przykryć połówkami.
W porcji: 565 kalorii, 33 g tłuszczu, 6 g błonnika