Kanapki z klopsikami Edwarda

Kanapki z klopsikami Edwarda
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kanapek z klopsikami Edwarda z otwartą twarzą. Jedna porcja zawiera 1022 kalorii, 56g białka, oraz 66 g tłuszczu. Na 3,51 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 42 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, rosół z kurczaka, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kanapki Z Jajkiem Z Otwartą Twarzą, Kanapki Z Ogórkiem Open Faced, oraz Kanapki Wegetariańskie Open Faced dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj klopsiki: Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu, często mieszając, 8 do 10 minut lub do chrupkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Usuń boczek i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając kapiele na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
4
Dodać cebulę i kolejne 2 składniki do gorących kapieli, i podsmażyć 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
5
Dodać grzyby; smażyć 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
6
Przenieść mieszaninę do dużej miski i ostudzić do temperatury pokojowej (około 30 minut).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
7
Dodaj zmielony chuck, następne 5 składników, 1/2 szklanki ketchupu,1 1/2 łyżeczki. sól, 1/2 łyżeczki. pieprz, i gotowanego boczku do mieszanki cebuli w misce, i połączyć mieszaninę, za pomocą rąk. Wymieszać razem brązowy cukier, sos sojowy, i pozostałe 1/2 Puchar ketchup w osobnej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek GotowanyBoczek Gotowany
Uchwyt UziemiającyUchwyt Uziemiający
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sos SojowySos Sojowy
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
PieprzPieprz
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
8
Przenieść mieszaninę mięsa do lekko natłuszczonego 9-x 5-calowy Bochenek.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
9
Wierzch pędzla z mieszaniną ketchupu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
10
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę i 20 minut do 1 godziny i 30 minut lub do momentu włożenia termometru do mięsa w środku 15
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
11
Ostudzić w patelni na stojaku z drutu 1 godzinę, rezerwując 1 szklanki kapieli.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
12
Przygotować sos: rozpuścić masło w rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
13
Ubić mąkę na gładką masę. Powoli ubijamy bulion i klopsiki. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować na wolnym ogniu, ubijając stale, 2 minuty lub aż lekko zgęstnieje. Wymieszać w 1/4 łyżeczki. sól, 1 łyżeczka. pieprz i 1/4 łyżeczki. sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
PieprzPieprz
BulionBulion
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
14
Zdjąć z ognia.
15
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
16
Ułóż tosty Texas na blasze do pieczenia i piec 8 minut z każdej strony lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Texas ToastTexas Toast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
17
Wyjąć z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
18
Roztopić 1 Łyżkę. masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Delikatnie rozbij 4 jajka na gorącej patelni. Gotować 2 do 3 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
19
Zdjąć z patelni i przykryć folią aluminiową. Powtórz procedurę z pozostałymi 4 jajami.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
20
Klopsiki pokroić na 8 plastrów.
21
Posypać plastry pomidora pożądaną ilością soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomidoraPlastry Pomidora
SólSól
22
Rozprowadzić 1 stronę każdego plastra tosta z 1 1/2 łyżeczki. majonez. Na wierzchu każdy plasterek tosta, majonez po bokach, z 1 plasterkiem pomidora i 1 plaster klopsa. Na każdym kawałku klopsa delikatnie ułożyć 1 ugotowane jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
PomidorPomidor
TostyTosty
JajkoJajko
23
Podawać z sosem; posypać posiekaną natką pietruszki i świeżo zmielonym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Pietruszkaświeża Pietruszka
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
SOSSOS
24
* 2 łyżki. cola napój bezalkoholowy może być zastąpiony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
ColaCola

Składniki

72 łyżki roztopionego masłaplastry boczku pokrojone w kostkęplastry boczku pokrojone w kostkę2Spód: okruszki z herbatników grahamwhisky bourbon (zalecane: Maker's Mark)whisky bourbon (zalecane: Maker's Mark)3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemiękka, świeża bułka tartamiękka, świeża bułka tarta1porcja startego parmezanu3 małe rzepy, obrane i pokrojone na plasterki o grubości 1/8 cala3 małe rzepy, obrane i pokrojone na plasterki o grubości 1/8 cala2Spód: okruszki z herbatników graham3 małe rzepy, obrane i pokrojone na plasterki o grubości 1/8 cala3 małe rzepy, obrane i pokrojone na plasterki o grubości 1/8 cala1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekany selerdrobno posiekany seler1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecukinia pokrojona w kostkę 2,5 cmcukinia pokrojona w kostkę 2,5 cm591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecola napój bezalkoholowycola napój bezalkoholowy3larges(częściowo & )(częściowo & )8larges(częściowo & )(częściowo & )1porcja startego parmezanumąka uniwersalnamąka uniwersalna4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekane świeże grzybyposiekane świeże grzyby81 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychPosiekana świeża natka pietruszkiPosiekana świeża natka pietruszki2ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone81 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychSOSSOS907papryka habaneroherbata sp. przyprawa cała sólherbata sp. przyprawa cała sól2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterkiopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterki0warzywo (np. szpinak)świeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny2Spód: okruszki z herbatników grahamjasnobrązowy cukierjasnobrązowy cukier4Spód: okruszki z herbatników graham4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej81 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychKlopsikiKlopsiki4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana cebula (1 duża)drobno posiekana cebula (1 duża)1warzywo (np. szpinak)świeżo zmielony pieprzświeżo zmielony pieprz1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoświeżo zmielony pieprzświeżo zmielony pieprz0warzywo (np. szpinak)plus 2 łyżki lodowatej wodyplus 2 łyżki lodowatej wody2warzywo (np. szpinak)plus 2 łyżki lodowatej wodyplus 2 łyżki lodowatej wody1porcja startego parmezanupieczeń z polędwicy wieprzowej, przyciętapieczeń z polędwicy wieprzowej, przycięta82 łyżki roztopionego masłaTosty Texas plastryTosty Texas plastry82 łyżki roztopionego masłagrube plastry pomidoragrube plastry pomidora2warzywo (np. szpinak)Sos WorcestershireSos Worcestershire
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia23
Magazyn