Kanapki z jagnięciną i pomarańczą-ziołowe Gremolata

Kanapki z jagnięciną i pomarańczą-ziołowe Gremolata
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kanapek z jagnięciną i pomarańczowo-ziołowymi Gremolatami. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1431 kalorii, 63g białka, oraz 35 g tłuszczu każdy. Na $6.7 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 42 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ser z mleka owczego, skórkę pomarańczową, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowane kotlety jagnięce z cytrynowo-estragonowym Aïoli i pomarańczową Gremolatą, Stelaż Jagnięcy Z Gremolatą, oraz Kotlety jagnięce z pistacjową Gremolatą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz 5 łyżek oliwy z oliwek i czosnku w małej misce. Mikrofalówka na 45 sekund. Wymieszaj ze skórką, oregano, rozmarynem i tymiankiem. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Ciepło Pozostałe 1 łyżka oleju w dużej patelni na średnim ogniu, aż po prostu zaczyna palić. Jagnięcinę doprawić solą i pieprzem. Gotować jagnięcinę, przerzucając od czasu do czasu, aż dobrze rumiane i natychmiastowy odczyt termometr włożony do centrum rejestruje 52° dla średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Przenieś do deski do krojenia i pozostaw 5 minut. Pokroić cienko na ukos na 1/4-calowe grube plastry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
4
Dostosuj stojak piekarnika do najwyższej pozycji i rozgrzej piekarnik do wysokiej broil.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
5
Umieścić ciabatta bezpośrednio na stojaku piekarnika i broil tylko do złotego, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiabattaCiabatta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
6
Przenieś do deski do krojenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
7
Posmaruj plastry musztardą i wierzch serem. Top ser z jagnięciną i mieszanką ziołowo-skórkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
8
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn