Kanapki z indykiem z pieczoną Romą, świeżą mozzarellą i Pesto z rukoli i orzecha włoskiego

Kanapki z indykiem z pieczoną Romą, świeżą mozzarellą i Pesto z rukoli i orzecha włoskiego mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.49 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 53g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 823 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Udaj się do sklepu i podnieś liście rukoli, indyka, ser mozzarella i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Farro & Fresh Sałatka Z Mozzarelli Z Pesto Z Rukoli Orzechowej, Pieczone kanapki z czerwoną papryką i mozzarellą z pesto z rukoli, oraz Grillowane Burgery z indyka z Pesto, rukolą i mozzarellą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż połówki pomidorów pokrojone bokiem w naoliwionej patelni do pieczenia i rozłóż około 1/2 łyżeczki. pesto na każdym.
Piec, aż połówki pomidorów są rumiane na wierzchu i lekko wysuszone, około 1 1/2 godziny.
Pesto rozłożyć obficie na 4 kromkach chleba. Wierzch z indykiem, gorącymi pomidorami, mozzarellą, liśćmi rukoli i pozostałymi kromkami chleba.
Podawać z pozostałym pesto, jeśli chcesz.