Kanapki z indykiem na gorąco z sosem Sherry
Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz gęsty przekątny chleb na zakwasie, śmietanę, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pierś indycza z agawy z sosem Sherry, Gorące kanapki z indykiem i sosem, oraz Sherry-Duszone Burgery Z Indyka.
Instrukcje
Indyka posypać połową szałwii, solą i pieprzem. Roztopić masło w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj 4 przegrzebki z indyka i smażyć, aż lekko rumiane i gotowane przez, o 1 1/2 protokół na stronie.
Przenieś na talerz. Powtórz z pozostałymi 4 przegrzebkami.
Dodaj zieloną cebulę na patelni i smażyć 1 minutę.
Posypać mąką; wymieszać 1 minutę. Stopniowo wymieszać w bulionie i Sherry. Zwiększyć ciepło do wysokiej i gotować, aż sos zgęstnieje, stale ubijając, około 2 minut.
Dodaj pozostałą połowę szałwii. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Powrót indyka i wszelkie zgromadzone soki do sosu; gotować na wolnym ogniu 1 minutę do ogrzania. Doprawić solą i pieprzem.
Umieść 1 kromkę chleba na każdym talerzu. Top każdy z 2 przegrzebki indyka i sos.