Kanapki Z Herbatą Z Krewetkami Curry

Need a gluten free, primal, and pescatarian hor d ' oeuvre? Curry krewetki kanapki herbaty może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 3 i kosztuje $3.2 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 440 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz sól, kokos, curry, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać słodzony kokosowy można śledzić to danie główne z Masło orzechowe i galaretki kokos nerkowca Sandwich Cookies (no-piec, wegańskie, bezglutenowe) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Awokado Sałatka Jajeczna Kanapki Z Herbatą, Kerala Shrimp Moilee (Curry Shrimp and Coconut Soup), oraz Kanapki Z Herbatą Curry-Egg dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać krewetki, seler, kokos, ser śmietankowy, zielona cebula, imbir, curry w proszku, sól, i pieprz czerwony, aż dobrze wymieszane.
Rozłożone na: biały chleb.
Zmienność. Kurczak curry: substytut 2 1/2 szklanki drobno posiekane gotowanego kurczaka dla krewetek. Przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami.
Rozprowadzić na: chleb z rodzynkami.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Anne Amie Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
![Anne Amie Pinot Gris]()
Anne Amie Pinot Gris
Aromaty gruszki Bartlett, gardenia, białej brzoskwini, białej herbaty, jaśminu, krakersów graham i słomy. Aromaty azjatyckiej gruszki, białej figi, białej brzoskwini, białej truskawki i kwiatów kopru włoskiego. Wykończenie jest suche, długie i napędzane kwasem.Dobrze komponuje się z pieczonym kurczakiem, sałatką Cezar, małżami, wieprzowiną z pigwy, grillowanym kabaczkiem, pstrągiem smażonym na patelni i bibimbapem.