Kanapki z grillowaną wieprzowiną
Grillowane kanapki wieprzowe to danie główne bez nabiału . Za 1,41 USD za porcję ten przepis pokrywa 19% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 27 g białka , 6 g tłuszczu i łącznie 305 kalorii . Ten przepis służy 30 osobom. Udaj się do sklepu i kup pieczoną łopatkę wieprzową, ocet jabłkowy, pieprz i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godzin . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 62% . Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kanapki z wieprzowiną z grilla , Kanapki z wieprzowiną z grilla i Kanapki z wieprzowiną z grilla .
Instrukcje
Natrzeć pieczeń pieprzem; umieścić na płytkiej patelni do pieczenia.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 1 do 1-1/4 godziny lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 160°.
Przenieś pieczeń do holenderskiego piekarnika. W małej misce wymieszaj bulion, cukier, ocet, sos sojowy, seler, cebulę, musztardę i paprykę; polać pieczeń. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1,5 godziny lub do momentu, aż mięso będzie bardzo miękkie.
Usuń mięso; rozdrobnić dwoma widelcami. Wróć na patelnię; przegrzać. Do napełniania bułek kanapkowych użyj łyżki cedzakowej.