Kanapki z grillowanym stekiem i cebulą
Grillowany stek i cebula kanapki może być tylko danie główne szukasz. Jedna porcja zawiera 431 kalorii, 32G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 2,87 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać hoagie bułki, masło, musztarda, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane Vidalian cebula i stek kanapki, Grillowane Kanapki Z Marynowaną Rukolą, Cebulą I, oraz Grillowane kanapki z marynowaną rukolą, cebulą i sałatką z pomidorów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy.
Wytnij 18-calowy kwadratowy arkusz folii o dużej wytrzymałości.
Cebulę posmarować olejem. W małej misce, połączyć 1 łyżeczkę mieszanki czosnek-pieprz i suchej musztardy; dobrze wymieszać.
Posyp obie strony steku mieszaniną musztardy.
Gdy grill jest podgrzewany, umieścić stek na grillu gazowym na średnim ogniu lub na grillu węglowym 4 do 6 cali od średnich węgli.
Kliny cebuli umieścić na arkuszu folii obok steku. Gotować 8 do 12 minut lub aż stek jest pożądanej doneness i cebula jest chrupiące-tender, obracając stek raz i mieszając cebulę od czasu do czasu.
Tymczasem, w małej misce, połączyć masło i pozostałe 1/2 łyżeczka czosnek-pieprz blend; blend dobrze.
Rozprowadzić po ściętych bokach bułek. Do tostowania bułek, przyłożyć ścięte boki na grillu w ciągu ostatnich 1-2 minut gotowania.
Aby podawać, rozłóż pokrojone boki każdej bułki z około 1 łyżeczką sosu stekowego.
Stek pokroić w poprzek na cienkie plasterki.
Warstw plastry stek, kliny cebuli i plastry pomidorów na dolnych połówkach bułek. Przykryć górną połówką bułek.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z win, które można spróbować, jest wino rezerwowe Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 25 dolarów.
![Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine]()
Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Owocowe aromaty, z miękkimi, elastycznymi taninami i długim wykończeniem.