Kanapki z grillowanym serem Tomatillo i bekonem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 606 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.08 za porcję. Jeśli masz ostry ser cheddar, masło, chleb ciabatta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kanapki z grillowanym podwójnym serem i boczkiem, Kanapki z grillowanym boczkiem, pomidorem i serem, oraz Kanapki z grillowanym serem, bekonem i Jalapeño dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Po każdej kromce chleba posmarować masłem. Turn 6 plastry nad; top z cheddar, następnie Tomatillo, boczek, kolendra, i panela. Wierzch z pozostałym chlebem, masłem do góry.
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
2
Kanapki gotować na dużej patelni nieprzywierającej (pracować partiami lub używać 2 patelnie) na średnim ogniu, aż złoty z obu stron i ser topi się, łącznie 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
* Panela, świeży meksykański ser, topi się bez utraty kształtu. Znajdź go na meksykańskich rynkach.