Kanapki z grillowanym serem pleśniowym z orzechami włoskimi i rukolą

Kanapki z grillowanym serem pleśniowym z orzechami włoskimi i rukolą
Grillowane kanapki z serem pleśniowym z orzechami włoskimi i rukolą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 99 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 362 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka sera, masło, orzechy włoskie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowane Marynowane Karczochy Z Serem Pleśniowym I Orzechami Włoskimi, Grillowana Sałatka ziemniaczana z rukolą, zieloną cebulą i serem pleśniowym Vinaigrette, oraz Grillowane kanapki Portobello "stek" z sosem z sera pleśniowego.

Instrukcje

1
Ser i orzechy włoskie podziel równo na 8 placków chlebowych. Na wierzchu po 2 gałązki rukoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rukiew WodnaRukiew Wodna
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
SerSer
ChlebChleb
2
Posypać pieprzem i top z pozostałych placków chlebowych, co 8 kanapki łącznie. Delikatnie przycisnąć, aby przylegać. (Może być wykonany 4 godziny wcześniej. Kryj się i wyluzuj.)
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
ChlebChleb
3
Stopić 3 łyżki masła w dużej patelni nonstick lub patelni na średnim ogniu. Gotować 4 kanapki na patelni, aż złoty brąz i ser topi się, o 3 protokół na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Przenieś do deski do krojenia. Powtórz z pozostałymi 3 łyżkami masła i 4 kanapkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
5
Kanapki pokroić po przekątnej na pół.
6
Przełożyć na talerze i podawać.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn