Kanapki z grillowanym podwójnym serem i boczkiem

Kanapki z grillowanym podwójnym serem i boczkiem
Grillowane kanapki z podwójnym serem i bekonem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 340 kalorii, 16G białka, oraz 29g tłuszczu. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 136 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, wiedeński chleb, ser mozzarella i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Piętrowe Kanapki Z Grillowanym Serem, Boczek Podwójny Cheeseburger Grillowana Kanapka Z Serem, oraz Kanapki z grillowanym serem, bekonem i Jalapeño dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzewać zamknięty grill kontaktowy przez 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Gdy grill jest podgrzewany, umieść boczek na dolnej powierzchni grilla. (Jeśli to konieczne, gotować 4 plastry na raz.) Zamknij grill; gotować 3 do 4 minut lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Boczek wyjąć z grilla; osuszyć na papierowych ręcznikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Pokroić plastry boczku na pół w poprzek.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
5
Za pomocą gumowego skrobaka ostrożnie zeskrobuj większość kapieli z grilla na tacę ociekową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka Do PieczeniaSzpatułka Do Pieczenia
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Dodaj cebulę do grilla. Zamknij grill; gotować 4 do 6 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Aby zrobić kanapki, między plastrami chleba układaj ser Cheddar, gotowany boczek, cebulę i ser mozzarella.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
Boczek GotowanyBoczek Gotowany
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
8
Umieścić 2 kanapki na dolnej powierzchni grilla. Zamknij grill; gotować 3 do 5 minut lub aż chleb jest tosty i ser topi. Powtórz z pozostałymi kanapkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn