Kanapki z grillowaną szynką, serem i pieczarkami

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kanapek z szynką z grilla, serem i grzybami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 48g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 869 kalorii. Na 3,35 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka pietruszki i / lub szczypiorku, chrupiący chleb, ser cheddar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczone pieczarki i kanapki z grillowanym serem Gouda, Pieczarki i Patty Szwajcarskie: kanapki z grilla dla dwojga, oraz Pieczarkowa kanapka z grillowanym serem (aka The Mushroom Melt) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Gdy jest bardzo gorąco, dodać 1/2 łyżki masła i połowę grzybów; gotować, mieszając, do miękkości, około 5 minut.
Przenieść do miski i powtórzyć z 1/2 łyżki więcej masła i pozostałe grzyby; przenieść do miski.
Dodać zioła do miski i wrzucić; doprawić solą i pieprzem. Wytrzyj patelnię.
Każdą kromkę chleba posmarować musztardą i kanapką z serem cheddar, szynką, mieszaniną grzybów i muenster.
Rozpuścić 1 łyżkę masła na patelni na małym ogniu.
Dodać kanapki i gotować, obracając raz i dodając więcej masła w razie potrzeby, aż chleb jest złoty i topi się ser, o 12 protokół.
Zdjęcia Christopher Testani