Kanapki z filetem wołowym
Filet z wołowiny kanapki może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 67 g tłuszczu, oraz w sumie 747 kalorii. Na 2,28 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz rukolę, śmietanę, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Kanapki Z Filetem Tofu "Fish", Kanapki Z Filetem Z Kurczaka Z Grilla, oraz Grillowany Cheddar-Kanapki Z Filetem Z Kurczaka.
Instrukcje
Na sos, rozgnieść ser pleśniowy widelcem i wymieszać z kwaśną śmietaną, majonez, sos Worcestershire, sól, i pieprz.
Aby kanapki, pokroić chleb na 8 kromek, każdy kawałek 1/4 cala grubości.
4 plastry rozprowadzić grubo opatrunkiem. Top z plasterkami wołowiny i rukoli i posypać solą i pieprzem.
Resztę kromek chleba posmarować bardzo lekko masłem i ułożyć, od strony masła w dół, na wołowinie.
Rozgrzej piekarnik 500 stopni F.
Roztopić 2 łyżki niesolonego masła.
Ułóż wołowinę na blasze do pieczenia i osusz ją papierowym ręcznikiem. Za pomocą pędzla do ciasta posmarować wołowinę roztopionym masłem.
Posypać równomiernie solą i pieprzem. Piecz przez 25 minut w temperaturze 500 stopni F dla średnio rzadkich.
Wyjmij wołowinę z piekarnika, przykryj szczelnie folią aluminiową i pozostaw w temperaturze pokojowej na 20 minut przed krojeniem.