Kanapki Z Filetem Tofu "Fish"
Kanapki z filetem z tofu "Fish" mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 612 kalorii, 14g białka, oraz 41 g tłuszczu każdy. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 55 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz bułkę tartą, sok z cytryny, wodorosty w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Kanapki Z Filetem Tofu "Fish", Kanapki Z Filetem Rybnym Cytrynowo-Pieprzowym, oraz Filet O ' tofu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W misce, wrzucić bułkę tartą wraz z wodorostów w proszku, czosnek w proszku, papryka, cebula w proszku, i sól. Zanurz plastry tofu w oliwie z oliwek, a następnie mieszaninę okruchów chleba, lekko poklepując, aby dobrze pokryć.
Piec na blasze w rozgrzanym piekarniku przez 30 minut. Gdy pierwsza strona jest złotobrązowa i lekko chrupiąca, odwróć się i zakończ pieczenie.
W międzyczasie wymieszaj majonez, rozkoszuj się i sok z cytryny, aż do dobrze wymieszanego. Gdy tofu jest prawie gotowe pieczenia, umyć każdą połowę bułki z oliwą z oliwek, i tosty w piekarniku.
Podawać z sosem tatarskim i ulubionymi przyprawami kanapkowymi.