Kanapki z cheddarem i gorącą musztardą
Kanapki z cheddarem i gorącą musztardą to Wegetariańskie przepis z 48 porcjami. Jedna porcja zawiera 101 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka majonezu, chleb pumpernikla, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 25%. Spróbuj Kanapki z cheddarem z szybkimi ogórkami i pastą miodowo-musztardową, Cheddar, Jabłka I Chrzan Musztarda Panini, oraz Bułeczki Cheddar z szynką i masłem miodowo-musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 4 składniki w misce; dobrze wymieszać.
Na każdą kromkę chleba pumpernikla rozprowadzić około 3 łyżek mieszanki sera. Na wierzchu kromkę chleba na zakwasie.
Pokrój każdą kanapkę na cztery kwadraty. Ułóż kanapki na półmisku, trochę pumpernikla do góry i trochę zakwasu do góry.
Kanapki w kropki: aby kanapki były bardziej artystyczne, wyciąć 4 małe kółka z każdego plastra pumpernikla i 4 małe kółka z każdego plastra zakwasu za pomocą krajalnicy 3/4" do 1".
Białe kółka na zakwasie umieścić w otworach w pumperniklu.
Umieścić brązowe koła pumpernikla w otworach N plastry zakwasu. Złóż kanapki zgodnie z zaleceniami.