Kanapki z brokułami i wędzonym indykiem Focaccia
Przepis brokuły i wędzone kanapki z indykiem focaccia mogą zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja zawiera 256 kalorii, 16G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.41 za porcję. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka piersi z indyka, serek, dressing, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kanapki Mini Indyk Focaccia, Kanapki Z Bazylią I Indykiem Mini Focaccia, oraz Kanapki z wędzoną goudą, indykiem i rukolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brokuły na parze, pod przykryciem, 5 minut lub do chrupkości.
Podczas gdy brokuły gotuje, połączyć serek, dressing, i włoskie przyprawy w misce.
Połączyć brokuły, mieszanka twarogu, indyk, i papryka w średniej patelni nonstick; gotować mieszankę indyka na średnim ogniu, aż do dokładnie ogrzanego, często mieszając.
Pokroić focaccia na pół poziomo; połówki, boki pokroić w górę, na blasze do pieczenia. Broil 1 minutę lub do tosty.
Rozprowadzić mieszaninę z indyka równomiernie na dolnej połowie focaccii; na górze z pozostałą połową focaccii.