Kanapki z bekonem, brzoskwinią i rukolą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kanapek z boczkiem, brzoskwinią i rukolą. Jedna porcja zawiera 604 kalorie, 17g białka, oraz 46 g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,91 zł za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz chleb wieloziarnisty, brzoskwinie, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać brzoskwinie, można śledzić to danie główne z Brzoskwinie Proste Jak Ciasto jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kanapki z boczkiem i jajkiem z karmelizowaną cebulą i rukolą, Kanapki z pomidorami, rukolą i bekonem, oraz Kanapki z wołowiną z papryką, boczkiem i rukolą z pikantną musztardą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować boczek na dużej patelni na średnim ogniu, obracając kilka razy, aż ostry, o 8 protokół.
Przenieś do wyłożonej ręcznikiem papierowym talerza, aby osuszyć, a następnie pokrój każdy kawałek na pół. Gdy boczek Jest gotowania, pulse bazylii, oliwy z oliwek, sok z cytryny, 1 łyżka wody, 1/4 łyżeczki soli i pieprzu do smaku w mini robocie (lub drobno posiekać bazylii i ubić z innymi składnikami), aż będzie gładka.
Dodać majonez i pulse aż tylko połączone. Pieczywo tostować i równomiernie rozprowadzić z bazyliowym majonezem. Brzoskwinie, boczek i rukolę podzielić na połowę kromek chleba; na wierzch dodać pozostałe kromki chleba.
Zdjęcia Antonis Achilleos