Kanapki Z Bakłażanem Parmezanem

Kanapki Z Bakłażanem Parmezanem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kanapek z bakłażanem parmezanem. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.78 za porcję. Jedna porcja zawiera 357 kalorii, 20g białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Mieszanka chrupiący chleb, Panko bułka tarta, przyprawy, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kanapki Z Bakłażanem Parmezanem, kanapki z parmezanem z bakłażanem, oraz Pieczone bakłażany parmezan kanapki kieszonkowe z grzybami Portobello.

Instrukcje

1
Posypać bakłażana równomiernie z obu stron solą i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2
Białka ubić w płytkiej misce do uzyskania piany. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Połączyć bułkę tartą, parmezan, włoskie przyprawy, i pozostałe 1/4 łyżeczki pieprzu w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Plastry bakłażana zanurzyć w białkach jaj i zagrzebać w mieszaninie bułki tartej. Ułóż na stojaku z drutu pokrytego sprayem do gotowania w wyłożonej folią aluminiową 15-x 10-calowej patelni jellyroll. Lekko pokryć plastry bakłażana równomiernie po obu stronach sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Piec w 375 przez 20 do 25 minut lub do złotego koloru i bakłażan jest miękki, dodając połówki chleba do piekarnika w ciągu ostatnich 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Rozprowadzić równomiernie sos do makaronu na pokrojonych bokach chleba. Ułóż bakłażana na dolnej połowie chleba; posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
7
Broil 6 cali od ciepła 2 minut lub aż ser topi. Przykryć górną połową chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
8
Pokroić w 6 kanapek i podawać z sosem makaronowym, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
9
* 1 szklanka włoskiej bułki tartej może być zastąpiona bułką tartą panko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia25
Magazyn