Kanapki z awokado, rukolą i orzechami
Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 276 kalorii, 10g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.08 za porcję. 329 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka orzechów włoskich, sok z cytryny z 1 cytryny, sól i pieprz oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Szybkie kanapki z pasztetem orzechowym z gruszkami i rukolą, Veggie Love, kozi ser, seler i awokado kanapka z masłem orzechowym i rukolą, oraz Pesto Z Rukoli Orzechowej.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać sok z cytryny i oliwę z oliwek. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Dodaj rukolę do miski i delikatnie wrzucić do pokrycia liści w opatrunku. Odstawić.
Doprawić tłuczone awokado solą.
Rozłóż 1 Stronę każdej kromki chleba z puree z awokado. Pokrojone orzechy włoskie i wystrojoną rukolę podziel równomiernie na 2 kromki chleba pokryte awokado. Top z pozostałych kromek chleba pokrytych awokado i podawać.