Kanapki Włoskie Tłoczone
Przepis tłoczone Włoskie kanapki mogą zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 20 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 357 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.36 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz genueńskie salami, bazylię, tapenadę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać salami można śledzić to danie główne z Czekoladowy Deser Salami jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Tłoczone Włoskie Kanapki Focaccia, Kanapki Tłoczone, Po Włosku, oraz Kanapki Kubańskie Tłoczone.
Instrukcje
Przeciąć ciabattę na pół poziomo.
Dolną połowę rozprowadzić tapenadą.
Mżawka wyciąć stronę górnej połowy octem i olejem.
Na tapenadzie ułożyć salami, następnie prosciutto, wędliny, mozzarellę, czerwoną paprykę i Bazyl.
Posypać pieprzem do smaku i umieścić górną połowę bochenka na nadzieniu.
Dokładnie owinąć kanapkę folią lub folią.
Umieść ciężką deskę do krojenia lub inny płaski przedmiot na kanapce i odchudzaj ją od 2 do 4 funtów. waga (np. duży garnek lub sześciopak sody).
Odstawić 30 minut do 2 godzin. Rozpakuj, pokrój w ósemki i podawaj.