Kanapki wieprzowe z sosem barbecue z piwa korzennego

Kanapki wieprzowe z sosem barbecue z piwa korzennego
Przepis kanapki wieprzowe z sosem barbecue Root Beer jest gotowy w około 10 godzin i zdecydowanie jest doskonałym bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. To danie główne ma 394 kalorie, 33g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 2,54 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz bułki kaiser, czosnek, pieczeń z polędwicy wieprzowej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. 12 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kanapki z kurczakiem z sosem barbecue Z piwem korzennym, Slow-Cooker Root Beer Barbecue Kanapki Z Wołowiną, oraz Sos Barbecue Do Piwa Korzennego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ułożyć pieczeń w 3-qt. powolna kuchenka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Dodaj cebulę, czosnek i 1 szklankę piwa korzennego. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 9-10 godzin lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Hoboken Sos Eddiego)(polecane: Hoboken Sos Eddiego)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
W małym rondlu połącz sos chili, sos pieprzowy i pozostałe piwo korzenne. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 20-25 minut lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych
(polecane: Hoboken Sos Eddiego)(polecane: Hoboken Sos Eddiego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4
Mięso wyjąć z wolnej kuchenki; lekko ostudzić. Wyrzucić soki do gotowania. Wieprzowinę rozdrobnić dwoma widelcami i wrócić do powolnej kuchenki. Wymieszać z sosem barbecue. Przykryć i gotować na niskim 30 minut lub aż do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
5
Podawać na bułkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Magazyn