Kanapki wieprzowe z sosem barbecue z piwa korzennego

Przepis kanapki wieprzowe z sosem barbecue Root Beer jest gotowy w około 10 godzin i zdecydowanie jest doskonałym bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. To danie główne ma 394 kalorie, 33g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 2,54 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz bułki kaiser, czosnek, pieczeń z polędwicy wieprzowej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. 12 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kanapki z kurczakiem z sosem barbecue Z piwem korzennym, Slow-Cooker Root Beer Barbecue Kanapki Z Wołowiną, oraz Sos Barbecue Do Piwa Korzennego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułożyć pieczeń w 3-qt. powolna kuchenka.
Dodaj cebulę, czosnek i 1 szklankę piwa korzennego. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 9-10 godzin lub do miękkości mięsa.
W małym rondlu połącz sos chili, sos pieprzowy i pozostałe piwo korzenne. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 20-25 minut lub aż zgęstnieje.
Mięso wyjąć z wolnej kuchenki; lekko ostudzić. Wyrzucić soki do gotowania. Wieprzowinę rozdrobnić dwoma widelcami i wrócić do powolnej kuchenki. Wymieszać z sosem barbecue. Przykryć i gotować na niskim 30 minut lub aż do ogrzania.