Kanapki wieprzowe z białym sosem Barbecue
Przepis kanapki wieprzowe z białym sosem Barbecue jest gotowy w około 25 minut i jest zdecydowanie super bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 566 kalorii, 32G białka, oraz 45 g tłuszczu. Na 2,46 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Będzie hitem w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Mieszanka oliwy z oliwek, soku z cytryny, majonezu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Alabama Pulled Pork Sandwiches z białym sosem Barbecue, Kanapki wieprzowe z sosem Barbecue Z piwem korzennym, oraz Biały Sos Barbecue Żeberka Wieprzowe podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Umieść patelnię grillową na średnim ogniu lub podgrzej grill gazowy lub węglowy. Spryskaj grill sprayem do gotowania oleju roślinnego.
Pieczywo grillujemy przez około 1 minutę z każdej strony, aż będzie lekko opiekane. Odłóż na bok.
Do sosu z grilla: w małej misce połączyć majonez, sok z cytryny, ocet jabłkowy, sól i pieprz. Odłóż na bok.
Do mieszanki przypraw: w małej misce wymieszać chili w proszku, oregano, nasiona selera, paprykę i tymianek.
Kotlety schabowe obustronnie skropić oliwą z oliwek i posypać solą i pieprzem. Rozetrzyj całą mieszankę przypraw.
Grillować przez 4 minuty. Przewrócić kotlety wieprzowe i posmarować wierzch każdego kotleta 1 łyżką sosu barbecue. Gotować przez kolejne 3 do 4 minut, aż do ugotowania, a termometr do mięsa włożony do najgrubszej części kotletów zarejestruje 150 stopni F. kotlety wieprzowe pokroić w plastry o grubości 1/4 cala.
Rozłóż jedną stronę każdej kromki chleba z sosem barbeque.
Na 4 kromkach chleba ułożyć liście sałaty, plasterki pomidora i ogórki. Wierzch z pokrojoną wieprzowiną.
Dodać pozostałe kromki chleba na wierzchu i podawać.