Kanapki Teriyaki
Zapomnij o wychodzeniu na jedzenie lub zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy pragniesz japońskiego jedzenia. Spróbuj zrobić kanapki Teriyaki w domu. To danie główne ma 423 kalorii, 31g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Za 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 42 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Jeśli masz pod ręką wodę, zieloną cebulę, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 7 godzin i 30 minut. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 52%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Kanapki Wieprzowe Teriyaki, Kanapki Z Kurczakiem Teriyaki, oraz Kanapki Wieprzowe Teriyaki.
Instrukcje
Pokrój stek w cienkie plasterki wielkości kęsa. W 3-qt. powolna kuchenka, połącz sos sojowy, cukier, imbir i czosnek.
Dodaj stek. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 7-9 godzin lub do miękkości mięsa.
Usuń mięso łyżką cedzakową; odstawić. Ostrożnie wlej płyn do miarki o pojemności 2 filiżanek; odtłuszczony tłuszcz.
Dodaj wodę do płynu, aby odmierzyć 1-1 / 2 filiżanki.
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę, aż będą gładkie; Dodaj do patelni. Gotuj i mieszaj, aż będzie gęsty i musujący, około 2 minut.
Posmaruj bułki masłem; podsmaż 4-5 cali. od ognia przez 2-3 minuty lub do lekkiego opiekania. Napełnij mięsem, ananasem i zieloną cebulką.