Kanapki składane z szynką i serem
Kanapki składane z szynką i serem to bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 263 kalorie, 21g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz delikatesową szynkę, wodę, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Składanka Z Wołowiną I Serem, Suwaki z szynką i serem hawajskim, oraz Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. Spryskaj arkusz cookie sprayem do gotowania. W średniej misce, mieszać Bisquick wymieszać i wrzącej wody z łyżką do formy ciasta. Ciasto podzielić na cztery części. Na powierzchni posypanej mieszanką Bisquick, rozwałkuj ciasto w mieszance Bisquick, aby pokryć. Naciśnij każdy kawałek na 6-calowy kwadrat o grubości 1/4 cala.
Rozprowadzić 1/2 łyżeczki musztardy na każdym placu ciasta w ciągu 1/2 cala krawędzi. Top z szynką i serem w ciągu 1/2 cala krawędzi. Złóż każdy kwadrat po przekątnej na pół. Nacisnąć krawędzie widelcem do uszczelnienia.
W małej misce ubić jajko i wodę.
Piec 20 do 25 minut lub aż skorupa jest złoty kolor.