Kanapki Rybne Z Ziemniakami

Kanapki Rybne Z Ziemniakami
Ziemniaki-Crusted kanapki rybne może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 413 kalorii. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 3,46 zł za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, sok z cytryny, filety z dorsza i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 86%. Podobne przepisy to Kanapki z mąki kukurydzianej z rybą w sosie tatarskim Old Bay, Czerwone Ziemniaki Crusted Fish, oraz Ryba ziemniaczana Jay ' s z salsą Mango.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Połącz pierwsze 3 składniki w misce. Wymieszać z kapustą i 1/8 łyżeczki pieprzu; przykryć i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Posypać obie strony ryby równomiernie solą i pozostałą 1/8 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
Połącz płatki ziemniaczane i grecką przyprawę w płytkim naczyniu. Pogłębiać ryby w mieszaninie płatków ziemniaków, mocno naciskając na płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa GreckaPrzyprawa Grecka
2 Plastry Pizzy Old World Meat Meat Loaf (przepis Znajdziesz Także W Wyszukiwarce Przepisów), Pokrojone W Kostkę2 Plastry Pizzy Old World Meat Meat Loaf (przepis Znajdziesz Także W Wyszukiwarce Przepisów), Pokrojone W Kostkę
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Rozgrzać olej w dużej patelni żaroodpornej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodaj rybę na patelnię; gotować 2 protokół. Odwróć rybę; umieść patelnię w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Piec w temperaturze 425 przez 8 do 9 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować, gdy zostanie przetestowana widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Umieścić około 1/4 szklanki mieszanki kapusty na dolnej połowie każdej bułki; na wierzchu każdej z ryb i górnej połowy bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
9
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia74
Magazyn