Kanapki Pistacjowo-Wiśniowe
Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 137 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Jeśli 26 centów za porcję spada w budżecie, kanapki pistacjowo-wiśniowe mogą być wybitnym Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Jeśli masz konfitury wiśniowe, blanszowane i pistacje, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Nugat wiśniowo-pistacjowy, Chipsy Wiśniowo-Pistacjowe, oraz Czereśnia Pistacjowa Meltaways dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło, cukier, miód, żółtko jajka i wanilię utrzeć w maszynce do gotowania, aż będzie kremowe, w razie potrzeby zeskrobując maszynkę gumową szpatułką.
Dodać mąkę i pistacje i pulsować, aż ciasto po prostu przychodzi razem, 4 do 5 impulsów.
Przełożyć ciasto na arkusz pergaminu i zagnieść do uzyskania jednolitej konsystencji. Ciasto podzielić na pół.
Zwiń każdą połowę w kompaktową kłódkę o średnicy około 1 cala. Owiń dzienniki pojedynczo w pergaminie lub folii i zamrozić do firmy, co najmniej 30 minut i do 3 tygodni.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem. Pokroić dzienniki w 1/4-cala-grube rund i umieścić je na przygotowanych blach do pieczenia.
Piec, aż ciasteczka są twarde i lekko rumiane, 12 do 15 protokół.
Ostudzić 2 minuty na blasze do pieczenia, a następnie przenieść do stojaka do całkowitego ostygnięcia.
Łyżka około 1/4 łyżeczki konfitury wiśniowej Na spodzie połowy ciasteczek, następnie kanapka z pozostałymi ciasteczkami. Przechowywać w szczelnym pojemniku 2 do 3 dni.