Kanapki Philadelphia Sassy z klapą bagażnika

Kanapki Philadelphia Sassy z klapą bagażnika
Jeśli masz około 55 minut do spędzenia w kuchni, kanapki Philadelphia Sassy Tailgate Sandwiches mogą być super דל פחמימות,znym przepisem do wypróbowania. Ten przepis jest przeznaczony dla 12 osób i kosztuje 2,51 USD za porcję. To danie główne ma 282 kalorie, 17 g białka i 22 g tłuszczu na porcję. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka hawajskich bułek, sera gruyere, sosu worcestershire i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt imponujący wynik wynoszący 17%. Wypróbuj kanapki Sassy Tailgate, Sassy Tailgate Sandwiches i Hawajskie kanapki z szynką i serem (znane również jako kanapki Tailgate), aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
PRZEKRÓJ wszystkie bułki na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(12 Szt.) Bułki Hawajskie(12 Szt.) Bułki Hawajskie
2
Umieść spody bułek na patelni o wymiarach 9 x 13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
UŁOŻYĆ równe ilości szynki na spodzie każdej bułki. Na wierzch posyp Gruyere.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruyereGruyere
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
4
NA każdym wierzchu bułki posmaruj dużą ilością kremowego serka. Złóż górną część do dolnej części, tworząc kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Grubych Plastrów Ogórków Kiszonych8 Grubych Plastrów Ogórków Kiszonych
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
W osobnej misce wymieszaj masło, sos Worcestershire, cebulę i parmezan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Polej kanapki i odstaw na co najmniej 20 minut. (Możesz zrobić je wcześniej i pozostawić w lodówce na noc.)
7
UMIEŚĆ kanapki przykryte folią w nagrzanym piekarniku do temperatury 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Piec przez 20 minut lub do momentu, aż się rozgrzeje. Cieszyć się!
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn