Kanapki Ogrodowe Z Grilla

Kanapki Ogrodowe Z Grilla
Grillowane kanapki ogrodowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 467 kalorii, 18g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz fioletową cebulę, pomidory, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kanapki Z Tuńczykiem W Ogrodzie, Kanapki Z Wężem Ogrodowym, oraz Kanapki Pita Z Tuńczykiem Ogrodowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozpuścić 1 łyżkę masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj pokrojone grzyby i cebulę, i smażyć 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Drenaż.
4
Na 1 stronie połówki kromek chleba rozprowadzić majonez. na wierzchu polać serem Monterey Jack i pomidorem. Łyżka mieszanki pieczarek równomiernie na pomidorze; top z amerykańskim serem. Przykryć pozostałymi kromkami chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey JackSer Monterey Jack
Amerykański SerAmerykański Ser
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
5
Rozprowadzić 1 łyżkę masła na 1 stronie każdej kanapki. Kanapki gotować, z masłem w dół, w gorącej patelni nonstick lub patelni na średnim ogniu, aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Rozłóż pozostałą 1 łyżkę masła równomiernie na niewysokiej stronie; obróć i gotuj, aż lekko zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn