Kanapki Monte Cristo
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kanapek Monte Cristo. Jedna porcja zawiera 629 kalorii, 35g białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,88 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pieczoną pierś z indyka, ser szwajcarski, szynkę pieczoną w klonie i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać bagietkę, można śledzić to danie główne z Budyń z bagietką i masłem jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kanapki Monte Cristo, Kanapki Monte Crísto, oraz Kanapki Monte Cristo.
Instrukcje
Kłaść plasterki bagietki na powierzchni roboczej i rozprowadzić musztardę po jednej stronie każdego plasterka.
Szynkę, indyka i ser układamy równomiernie na każdej z 12 kromek chleba, a następnie przykrywamy pozostałymi kromkami chleba, aby upiec 12 małych kanapek.
Ubij jajka i 1/4 szklanki wody w szerokiej, płytkiej misce.
Dodaj kanapki, po dwa na raz,i włączyć w mieszaninie jaj, aby dokładnie płaszcz. W dużej patelni nonstick roztopić 2 łyżki. masło na średnim ogniu.
Dodaj 6 kanapki na patelni, przykryć i gotować, aż złoty na dole, o 4 protokół. Obróć i gotuj na złoty kolor z drugiej strony, o 3 minuty dłużej. Przechowywać kanapki w ciepłym piekarniku podczas powtarzania procesu z pozostałym masłem i kanapki.
Podawać z dżemem lub syropem do zanurzenia.