Kanapki MM-styl PW!

Kanapki MM-styl PW!
Kanapki MM-styl PW! może to być tylko główne danie, którego szukasz. Na $2.8 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 484 kalorie, 39g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz paprykę, ser, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kanapki W Stylu Cheesesteak, Kanapki Po Włosku, oraz Kanapki Z Indykiem Na Ciepło dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Stek kostkowy pokroić w paski na tle ziarna. Doprawić solą i pieprzem. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Stek Z KostkiStek Z Kostki
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
2
Rozgrzać 4 łyżki masła na dużej patelni na dużym ogniu. Jak tylko stopi się (ale zanim się spali) brązowe paski kostki steku w dwóch lub trzech partiach, o 1 1/2 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z KostkiStek Z Kostki
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Usuń mięso na czysty talerz, gdy brązowy. Odstawić. Zredukuj ciepło do średniej-wysokiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
4
Dodaj cebulę, czosnek, zieloną paprykę i czerwoną paprykę i gotuj przez 3 do 5 minut, lub do stosunkowo miękkiej (ale nie kruchej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Wyjąć na czystą płytkę. Odstawić.Stopić 2 dodać łyżki masła do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać pokrojone grzyby i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
7
Wlać sherry, następnie dodać Worcestershire i Tabasco. Gotować na średnim ogniu przez pięć minut lub aż ciecz zmniejszy się o około jedną trzecią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
8
Dodać mięso i warzywa, mieszając, aby połączyć. Gotować tylko kilka minut, aby podgrzać wszystko, dodając więcej sherry i Worcestershire (i Tabasco) w razie potrzeby. Na koniec wymieszać 2 łyżki masła. Trzymaj ciepło.Tosty pół rolki deli w dużej ilości masła, aż złoty brązowy i chrupiące. Na dolną połowę bułki łyżka mieszanki mięsno-warzywnej, następnie łyżka jednej lub dwóch łyżek sosu do patelni nad mięsem (zanurzy się w bułce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Skropić trochę sosu na spodniej stronie górnej bułki, zbyt, dla dodatkowego smaku i wilgoci. Top z serem i dusić na minutę lub dwie, aż ser się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
10
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia30
Magazyn