Kanapki MM-styl PW!
Kanapki MM-styl PW! może to być tylko główne danie, którego szukasz. Na $2.8 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 484 kalorie, 39g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz paprykę, ser, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kanapki W Stylu Cheesesteak, Kanapki Po Włosku, oraz Kanapki Z Indykiem Na Ciepło dla podobnych receptur.
Instrukcje
Stek kostkowy pokroić w paski na tle ziarna. Doprawić solą i pieprzem. Odstawić.
Rozgrzać 4 łyżki masła na dużej patelni na dużym ogniu. Jak tylko stopi się (ale zanim się spali) brązowe paski kostki steku w dwóch lub trzech partiach, o 1 1/2 minut na stronie.
Usuń mięso na czysty talerz, gdy brązowy. Odstawić. Zredukuj ciepło do średniej-wysokiej.
Dodaj cebulę, czosnek, zieloną paprykę i czerwoną paprykę i gotuj przez 3 do 5 minut, lub do stosunkowo miękkiej (ale nie kruchej.)
Wyjąć na czystą płytkę. Odstawić.Stopić 2 dodać łyżki masła do patelni.
Dodać pokrojone grzyby i wymieszać.
Wlać sherry, następnie dodać Worcestershire i Tabasco. Gotować na średnim ogniu przez pięć minut lub aż ciecz zmniejszy się o około jedną trzecią.
Dodać mięso i warzywa, mieszając, aby połączyć. Gotować tylko kilka minut, aby podgrzać wszystko, dodając więcej sherry i Worcestershire (i Tabasco) w razie potrzeby. Na koniec wymieszać 2 łyżki masła. Trzymaj ciepło.Tosty pół rolki deli w dużej ilości masła, aż złoty brązowy i chrupiące. Na dolną połowę bułki łyżka mieszanki mięsno-warzywnej, następnie łyżka jednej lub dwóch łyżek sosu do patelni nad mięsem (zanurzy się w bułce.)
Skropić trochę sosu na spodniej stronie górnej bułki, zbyt, dla dodatkowego smaku i wilgoci. Top z serem i dusić na minutę lub dwie, aż ser się stopi.