Kanapki Mini Indyk Focaccia
Kanapki Mini Indyk Focaccia może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 123 kalorie. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka parmezanu, klasyczny pizza crust, indyk, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Kanapki Z Bazylią I Indykiem Mini Focaccia, Kanapki z brokułami i wędzonym indykiem Focaccia, oraz Mini Kanapki Z Indykiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. nasmaruj dużą blachę ciastek za pomocą skracania lub sprayu do gotowania. Rozwiń skorupę pizzy; naciśnij na prostokąt 12x8 cali na arkuszu ciastek. Z końcem uchwytu drewnianej łyżki, wcisnąć wgłębienia w wierzchu ciasta, w odległości około 1 cala od siebie.
Ciasto posmarować olejem, posypać czosnkiem w proszku, włoską przyprawą i parmezanem.
Piec 10 do 13 minut lub do złotego koloru. Fajne 30 minut.
Przetnij focaccię na pół wzdłuż, aby uzyskać 2 (12x4-cal) kawałki.
Spód każdego kawałka focaccia rozprowadzić 1/4 szklanki Dipu. Wierzch 1 kawałek z pojedynczą warstwą pomidorów i szpinaku.
Warstw indyka równomiernie na szpinaku.
Umieścić pozostałą część focaccia, zanurzyć bok w dół, nad indykiem; lekko nacisnąć.
Z długim ząbkowanym nożem, pokroić na 6 rzędów w poprzek o 2 rzędy wzdłuż, aby zrobić 12 kwadratowych kanapek. Zabezpiecz każdą kanapkę przez wszystkie warstwy za pomocą wykałaczki.