Kanapki Make-Ahead
Ten przepis służy 12 i kosztuje 81 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka koperku, cebuli, częściowo odtłuszczonego sera mozzarella i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kanapki Make-Ahead Dagwood, Wegetariańskie Kanapki Śniadaniowe Z Zamrażarką, oraz Ziemniaki Make-Ahead dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu gotuj wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso nie będzie już różowe; odcedzić. Wymieszać w ketchup, ogórki, sól, pieprz, czosnek w proszku i sos pieprzowy; ciepła przez. Wymieszać z serem.
Umieścić około 1/3 szklanki na sześciu bułkach; podawać natychmiast. Przykryć i schłodzić pozostałą mieszaninę mięsa do ostygnięcia.
Wypełnij pozostałe bułki; owiń pojedynczo folią o dużej wytrzymałości i szczelnie zamknij. Zamrażać do 3 miesięcy.
Piec w folii w temperaturze 400° przez 30-35 minut lub aż do ogrzania.