Need a pescatariańskie danie główne? Kanapki z Bouillabaisse mogą być spektakularnym przepisem, aby spróbować. Na 5,72 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 440 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś wiejski chleb, sól i pieprz, nici szafranowe w 2 łyżeczkach wody i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olejek cytrynowy, możesz podążać za tym daniem głównym z Biszkopty Cytrynowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Moja uproszczona ryba Bouillabaisse-Ma bouillabaisse wersja simplifiée, Bouillabaisse, oraz Bouillabaisse.
Instrukcje
1
Szafran wymieszać z majonezem, doprawić solą i pieprzem. Wrzucić rukolę, koper włoski, szalotkę i sok z cytryny; doprawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Nie Z Lokalnego Ogrodu
Szafran
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
2
Roztopić masło w oleju na patelni. Przyprawić rybę solą i pieprzem; gotować na dużym ogniu przez 3 minuty z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Chleb posmarować majonezem szafranowym, posypać papryką. Kanapki napełnij rybą, papryką, sałatką z pomidorów i rukoli i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Nie Z Lokalnego Ogrodu
Uncje Płynu świeżej Wody
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane