Kanapki Benedykta z jajkiem w gnieździe
Jeśli 91 centów za porcję spada twój budżet, kanapki z jajkiem w gnieździe mogą być niesamowite Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 302 kalorie, 11g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka masła, żółtka, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Awokado Sałatka Jajeczna Kanapki Z Herbatą, Jajka Benedykt Kanapki, oraz Jajka Benedykt Wafle Kanapki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do sosu holenderskiego: wypełnić duży rondel ćwierć drogi pełną wodą i doprowadzić do dusić na dużym ogniu.
Zdjąć z ognia i odstawić.
Rozgrzać dużą patelnię nieprzywierającą na średnim ogniu, aż będzie gorąca, około 2 minut.
Dodać boczek Kanadyjski i gotować, przerzucanie w połowie, aż do ogrzania i lekko rumiane z obu stron, o 2 protokół w sumie.
Wyjąć na małą płytkę i przykryć folią aluminiową, aby utrzymać ciepło; odstawić. Zarezerwuj patelnię.Użyj 2-calowego okrągłego noża, aby wyciąć otwór ze środka każdej dolnej połowy muffinów (spód to większa połowa, zwykle z przyklejoną do niej mąką kukurydzianą); odstaw na bok.Roztopić masło na patelni na średnim ogniu, aż do spienienia.
Dodaj 4 połówki muffinek z otworami, przycięte bokiem w dół. W każdą dziurkę (w porządku, jeśli jajko biegnie nad muffinką), doprawić solą i pieprzem i gotować bez przeszkód, aż dno będzie złocisto-brązowe, około 3 do 4 minut.Używając płaskiej szpatułki, Odwróć muffinki i wierzch zarezerwowanym boczkiem. Gotować, aż druga strona będzie złotobrązowa, o 2 minuty więcej dla semirunny żółtka.
Wyjąć na powierzchnię roboczą, utrzymując boczki do góry.Łyżka około 1 1/2 łyżki ciepłego holenderskiego sosu po ściętej stronie każdej pozostałej połowy muffinki, rozkładając ją na równą warstwę. Zamknąć kanapki tak, że są one jajkiem do góry, zawinąć w pergaminie lub folii, i podawać natychmiast.