Kanapka śniadaniowa Nancy Silverton
Kanapka śniadaniowa Nancy Silverton jest bezmleczne poranny posiłek. Ten przepis służy 4. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 242 kalorie. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 204 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Mieszanka liści rukoli, szalotki, ocet i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Butterscotch Nancy Silverton Budino, Gotuj książkę: ciasto na pizzę Nancy Silverton, oraz Cranberry Ginger Upside-Down Cake - 50 Women Game Changers in Food-Nancy Silverton dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym robocie kuchennym pulsuj szalotki i pietruszkę, aż dobrze posiekasz.
Dodać oliwę z oliwek i sproszkować przez kilka sekund, aby połączyć.
Kromki chleba tostujemy lub grillujemy, następnie lekko pocieramy ząbkiem czosnku.
Do każdej kromki chleba rozłóż łyżkę oliwy z cebuli.
Doprowadzić średni rondel z wodą do wrzenia i dodać ocet. Podgrzać na wolnym ogniu. Rozbij jajka w małej misce, następnie dodaj je ostrożnie do wody, aby kłusować przez 2-3 minuty, aż biały się ustawi, ale żółtko jest nadal ciekłe.
Pokrojone plasterki proscuitto ułożyć na oliwie z szalotki, a następnie przykryć rukolą. Zakończ każdą kanapkę z otwartą twarzą jajkiem, posypką soli morskiej i więcej oleju z szalotki.
Podawać natychmiast, gdy żółtko jest jeszcze ciepłe.