Kanapka śniadaniowa na wynos

Kanapka śniadaniowa na wynos
Kanapka śniadaniowa na wynos może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 31 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz Oscar mayer bekon, babeczki, produkt jajeczny bez cholesterolu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Śniadanie Pitas, Torta śniadaniowa (meksykańska Kanapka śniadaniowa z jajkami, chrupiącą wieprzowiną i fasolą), oraz Grab ' n GO Cookies dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować produkt jajeczny na patelni rozpylonej sprayem do gotowania na średnim ogniu 3 min. lub do momentu ustawienia, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Połówki muffinek napełnij produktem jajecznym, pojedynczym i boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn