Kanapka Ze Stekiem...Nóż i widelec wymagane
Kanapka Ze Stekiem...Nóż i widelec wymagane może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $7.45 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 753 kalorie, 49g białka, oraz 46 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Udaj się do sklepu i odbierz steki z wołowiną, szparagi, ser i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 84%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Warzywa pieczone widelcem i nożem, Włoska Zupa Z Nożem I Widelcem, oraz Nóż i widelec kanapki z grilla.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik 400 stopni F.
Rozgrzej patelnię grillową lub grill zewnętrzny na wysokości. Ostrym nożem pokroić rozmrożony, ale schłodzony arkusz ciasta francuskiego w 4 kwadraty i ułożyć na blasze ciastka i posypać odrobiną soli i pieprzu.
Gotować ciasto francuskie zgodnie ze wskazówkami opakowania, lub aż złoto brązowy na całym, o 12 do 15 protokół.
Podczas gotowania ciasta francuskiego, doprawić stek spódnicy oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia, czosnkiem, rozmarynem, solą i pieprzem. Grilluj mięso od 3 do 4 minut z każdej strony.
Usuń mięso i pozostaw 5 minut, aby soki mogły się redystrybuować.
Podczas gotowania stek, przyciąć woody kończy się mały pęczek szparagów.
Skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i doprawić solą i pieprzem. Jak tylko stek jest z grilla i odpoczynku, dodać szparagi do grilla.
Grilluj często obracając szparagi, aż szparagi będą miękkie, około 4 do 5 minut.
Szparagi wyjąć z grilla i pokroić na duże 2-calowe kawałki.
W misce wrzucić grillowane posiekane szparagi, pokruszony ser pleśniowy i posiekaną rukolę. Doprawić mieszaninę octem balsamicznym, solą i pieprzem.
Wypoczęty stek pokroić cienko w poprzek ziarna. Top każdy złoty brązowy plac ciasto francuskie z niektórych plastrów steku. Stek polać sałatką ze szparagów i podawać.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Raymond R Collection Merlot z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
![Raymond R Collection Merlot]()
Raymond R Collection Merlot
Merlot wypełnia usta gładkimi smakami wiśni, malin i śliwek wraz z nutami ziemi i przypraw w pysznym wykończeniu waniliowym. Pełny, ale przystępny, z dobrą równowagą kwasu i tanin. Połącz z czymkolwiek, od grillowanego łososia, polędwicy wieprzowej, kurczaka z grilla i żeberek po Tajskie czerwone curry lub Marokański tagine.