Kanapka ze stekiem i grzybami
Kanapka ze stekiem i grzybami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 441 kalorii, 38g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 2,75 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 9 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, cebulę, bułki kaiser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest niesamowite. Spróbuj Bobby Flay ' s Grillowany stek kanapka z sosem stek, Pieczarkowa kanapka z grillowanym serem (aka The Mushroom Melt), oraz Stek z pieczarkami i pieprzem w kremowym sosie grzybowym Brie dla podobnych receptur.
Instrukcje
W patelni 12-calowej, podgrzać 1 łyżkę oleju roślinnego na średnim ogniu.
Dodaj stek, cebulę i paprykę. Gotować od 5 do 6 minut, często mieszając, aż wołowina nie będzie już różowa; dobrze odcedzić.
Dodać sos do gotowania i przyprawy do steków; podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu 2 do 3 minut, mieszając od czasu do czasu, aż sos będzie gorący.
Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie.
Umieść wierzchołki rolek, pokrój boki w górę,na arkuszu ciastek.
Na każdym z nich kładziemy plasterek sera. Broil z serem 4 do 6 cali od ciepła 1 do 2 minut lub do rozpuszczenia sera. Łyżka mieszanki stek na dolnej połowie każdej rolki; umieścić górę rolki na każdej.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Merlot reżysera z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Merlot dyrektora]()
Merlot dyrektora
Nasz Merlot reżyserski 2014 oferuje bujność i okrągłe, pełne podniebienie. Jego zapach ukazuje czerwone i czarne owoce z nutami anyżu i przyprawionego drewna. Soczyste po wejściu wino rozszerza się i staje się aksamitne na podniebieniu dzięki smakom śliwki, loganberry i czarnej wiśni podkreślonym subtelnymi nutami przyprawowymi fasoli espresso i prażonej wanilii. Średnie taniny wspierają ciało tego wina, oferując wyrafinowanie w wykończeniu. Ładnie komponuje się z mostkiem, grillowanymi kotletami wieprzowymi i linguine z pesto.