Kanapka z wieprzowiną z sosem z octu pieprzowego i zieloną cebulą

Kanapka z wieprzowiną z sosem z octu pieprzowego i zieloną cebulą
Przepis Pulled Pork Sandwich z sosem z octu pieprzowego i zielonej cebuli Slaw może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 14 godzin i 15 minut. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 637 kalorii, 40g białka, oraz 35 g tłuszczu każdy. Na 3,01 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz bułki hamburgerowe, mieszankę rzepaku/oliwy z oliwek, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wieprzowina z octem pieprzowym, Kanapka z wieprzowiną z grilla ze Slaw, oraz Koreański Pulled Pork Sandwich z azjatyckim Slaw dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: węgiel drzewny, zrębki moczone w wodzie przez 15 minut, palacz lub grill węglowy
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
1
Dodaj wszystkie suche składniki rub do średniej wielkości miski i mieszać, aż dokładnie połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Na czystą blachę ułożyć wieprzowinę, tłustą stronę do góry. Doprawić wieprzowinę ze wszystkich stron solą i pieprzem, a następnie natrzeć suchą natrzeć na całą wieprzowinę, naciskając na mięso. Przykryj wieprzowinę folią i włóż do lodówki na 7 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2
Wyjąć wieprzowinę z lodówki 30 minut przed gotowaniem. Zgodnie z instrukcjami producenta i za pomocą węgla drzewnego i 1/2 Puchar odsączone wióry dla palacza, lub 1 Puchar na grilla, rozpalić ogień i doprowadzić temperaturę palacza lub grilla do 225 stopni F do 250 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Umieść wieprzowinę na stojaku w wędzarni lub grillu. Przykryć i gotować, aż termometr instant-read włożony do środka wieprzowiny osiągnie 165 stopni F. Skręć wieprzowinę co 45 minut, w sumie około 6 godzin. Jeśli używasz palacza, po 2 godzinach umieść wieprzowinę na patelni i napełnij do połowy bulionem z kurczaka. (Ma to zapobiec wysuszeniu ramienia.)
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodaj więcej węgla drzewnego, w razie potrzeby, aby utrzymać 225 stopni F do 250 stopni F i więcej drewna odsączone wióry (1/2 szklanki dla palacza lub 1 szklanki do grilla z każdym dodatkiem), aby utrzymać poziom dymu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
5
Przełożyć wieprzowinę na czystą blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
6
Odstawić, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć. Rozdrobnione na kawałki wielkości kęsa. Wymieszać na półmisku i wymieszać z większością sosu z octu pieprzowego, resztę zastrzegając do skropienia bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
7
Wlać sok z blachy do pieczenia na wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
1
Umieść wszystkie składniki w blenderze i zmiksuj do emulgowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodać wodę, jeśli sos jest zbyt gęsty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1
Włożyć zieloną cebulę, ocet, chili, majonez, sól, pieprz i olej do blendera i zmiksować do emulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Kapustę i czerwoną cebulę umieścić w misce, dodać dressing i mieszać do połączenia. Złożyć kolendrę i doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Polać sosem na górze i na dole bułki. Wierzch dolnej bułki z mięsem, kolejna mżawka sosu, zielona cebula Slaw i zakończyć z górnej części bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym

Składniki

2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesos pomidorowy Hunt's® – bez dodatku solisos pomidorowy Hunt's® – bez dodatku soli12 łyżeczki czosnku w proszkukiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki1Batoniki toffi Heathcały czarny pieprzcały czarny pieprz12krewetki i żyłkiKurczak, w razie potrzebyKurczak, w razie potrzeby2Batoniki toffi Heathchile de arbolchile de arbol591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo posiekane liście kolendryświeżo posiekane liście kolendry23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaMusztarda DijonMusztarda Dijon33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamusztarda suchamusztarda sucha2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegrubo posiekana zielona cebulagrubo posiekana zielona cebula33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calakolendra mielonakolendra mielona12 łyżeczki czosnku w proszkukminek mielonykminek mielony12krewetki i żyłkiBułki hamburgerowe, do serwowaniaBułki hamburgerowe, do serwowania2Batoniki toffi Heath1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami12 łyżeczki czosnku w proszkuRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemieszanka rzepaku/oliwy z oliwekmieszanka rzepaku/oliwy z oliwek1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweczysta oliwa z oliwekczysta oliwa z oliwek33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamielone suszone oreganomielone suszone oregano791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweHiszpańska paprykaHiszpańska papryka3kilogramyłopatka wieprzowałopatka wieprzowa1Głowakapusta fioletowa, drobno rozdrobnionakapusta fioletowa, drobno rozdrobniona1małeczerwona cebula, połówki i cienko pokrojoneczerwona cebula, połówki i cienko pokrojone591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweocet winny ryżowyocet winny ryżowy12krewetki i żyłkiSólSól12krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz2serrano chilesserrano chiles12krewetki i żyłkiWoda, w razie potrzebyWoda, w razie potrzeby
TrudnośćEkspert
Gotowe W14 hrs, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia51
Magazyn