Kanapka z wieprzowiną z sosem z octu pieprzowego i zieloną cebulą

Kanapka z wieprzowiną z sosem z octu pieprzowego i zieloną cebulą
Przepis Pulled Pork Sandwich z sosem z octu pieprzowego i zielonej cebuli Slaw może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 14 godzin i 15 minut. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 637 kalorii, 40g białka, oraz 35 g tłuszczu każdy. Na 3,01 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz bułki hamburgerowe, mieszankę rzepaku/oliwy z oliwek, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wieprzowina z octem pieprzowym, Kanapka z wieprzowiną z grilla ze Slaw, oraz Koreański Pulled Pork Sandwich z azjatyckim Slaw dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: węgiel drzewny, zrębki moczone w wodzie przez 15 minut, palacz lub grill węglowy
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
1
Dodaj wszystkie suche składniki rub do średniej wielkości miski i mieszać, aż dokładnie połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Na czystą blachę ułożyć wieprzowinę, tłustą stronę do góry. Doprawić wieprzowinę ze wszystkich stron solą i pieprzem, a następnie natrzeć suchą natrzeć na całą wieprzowinę, naciskając na mięso. Przykryj wieprzowinę folią i włóż do lodówki na 7 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
2
Wyjąć wieprzowinę z lodówki 30 minut przed gotowaniem. Zgodnie z instrukcjami producenta i za pomocą węgla drzewnego i 1/2 Puchar odsączone wióry dla palacza, lub 1 Puchar na grilla, rozpalić ogień i doprowadzić temperaturę palacza lub grilla do 225 stopni F do 250 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
3
Umieść wieprzowinę na stojaku w wędzarni lub grillu. Przykryć i gotować, aż termometr instant-read włożony do środka wieprzowiny osiągnie 165 stopni F. Skręć wieprzowinę co 45 minut, w sumie około 6 godzin. Jeśli używasz palacza, po 2 godzinach umieść wieprzowinę na patelni i napełnij do połowy bulionem z kurczaka. (Ma to zapobiec wysuszeniu ramienia.)
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj więcej węgla drzewnego, w razie potrzeby, aby utrzymać 225 stopni F do 250 stopni F i więcej drewna odsączone wióry (1/2 szklanki dla palacza lub 1 szklanki do grilla z każdym dodatkiem), aby utrzymać poziom dymu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
5
Przełożyć wieprzowinę na czystą blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
6
Odstawić, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć. Rozdrobnione na kawałki wielkości kęsa. Wymieszać na półmisku i wymieszać z większością sosu z octu pieprzowego, resztę zastrzegając do skropienia bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
7
Wlać sok z blachy do pieczenia na wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1
Umieść wszystkie składniki w blenderze i zmiksuj do emulgowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodać wodę, jeśli sos jest zbyt gęsty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1
Włożyć zieloną cebulę, ocet, chili, majonez, sól, pieprz i olej do blendera i zmiksować do emulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Kapustę i czerwoną cebulę umieścić w misce, dodać dressing i mieszać do połączenia. Złożyć kolendrę i doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Polać sosem na górze i na dole bułki. Wierzch dolnej bułki z mięsem, kolejna mżawka sosu, zielona cebula Slaw i zakończyć z górnej części bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym

Składniki

2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesos pomidorowy Hunt's® – bez dodatku solisos pomidorowy Hunt's® – bez dodatku soli11 łyżka suszonego oreganokiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki1Batoniki toffi Heathcały czarny pieprzcały czarny pieprz12krewetki i żyłkiKurczak, w razie potrzebyKurczak, w razie potrzeby2Batoniki toffi Heathchile de arbolchile de arbol591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo posiekane liście kolendryświeżo posiekane liście kolendry22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuMusztarda DijonMusztarda Dijon32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzumusztarda suchamusztarda sucha2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegrubo posiekana zielona cebulagrubo posiekana zielona cebula32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzukolendra mielonakolendra mielona11 łyżka suszonego oreganokminek mielonykminek mielony12krewetki i żyłkiBułki hamburgerowe, do serwowaniaBułki hamburgerowe, do serwowania2Batoniki toffi Heath1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami11 łyżka suszonego oreganoRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemieszanka rzepaku/oliwy z oliwekmieszanka rzepaku/oliwy z oliwek1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweczysta oliwa z oliwekczysta oliwa z oliwek32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzumielone suszone oreganomielone suszone oregano791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweHiszpańska paprykaHiszpańska papryka3kilogramyłopatka wieprzowałopatka wieprzowa1Głowakapusta fioletowa, drobno rozdrobnionakapusta fioletowa, drobno rozdrobniona1małeczerwona cebula, połówki i cienko pokrojoneczerwona cebula, połówki i cienko pokrojone591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweocet winny ryżowyocet winny ryżowy12krewetki i żyłkiSólSól12krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz2serrano chilesserrano chiles12krewetki i żyłkiWoda, w razie potrzebyWoda, w razie potrzeby
TrudnośćEkspert
Gotowe W14 hrs, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia51
Magazyn