Kanapka z wieprzowiną szarpaną

Kanapka z wieprzowiną szarpaną
Kanapka z szarpaną wieprzowiną może być dobrym przepisem na rozszerzenie Twojego pudełka z przepisami na dania główne. Jedna porcja tego dania zawiera około 58 g białka , 37 g tłuszczu i łącznie 1006 kalorii . Za 3,41 USD za porcję ten przepis pokrywa 50% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 8 osób. 13 osób było zadowolonych, że wypróbowało ten przepis. Ten przepis z Foodnetwork wymaga musztardy pełnoziarnistej, kapusty włoskiej, papryki i natki pietruszki. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 6 godzin i 50 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 91% . Ta ocena jest spektakularna. Wypróbuj Kanapkę z szarpaną wieprzowiną z sosem BBQ z mango , szarpaną wieprzowiną Dr Pepper i szarpaną wieprzowiną BBQ w stylu Karoliny Północnej, aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Zobacz jak przygotować ten przepis.
2
Ułóż wieprzowinę tłuszczem do góry w brytfannie wyposażonej w ruszt.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Fioletowej Kapusty, Drobno Pokrojonej1/2 Główki Fioletowej Kapusty, Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
3
Umieść sól, pieprz, brązowy cukier, paprykę, liście tymianku, czosnek, ocet i pieprz cayenne w malakserze i miksuj, aż składniki dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Kapusta Włoska Drobno PokrojonaKapusta Włoska Drobno Pokrojona
2-3 Gałązki Tymianku, Tylko Liście2-3 Gałązki Tymianku, Tylko Liście
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
4
Dodaj oliwę z oliwek extra vergine, aż uzyskasz ładną pastę. Natrzyj nią całą wieprzowinę, upewniając się, że dociera do zakamarków, aby sól mogła wniknąć w mięso i wyciągnąć wilgoć - pomoże to utworzyć skórkę na zewnątrz po ugotowaniu. Przykryj wieprzowinę folią spożywczą i marynuj w lodówce przez co najmniej 3 godziny lub do nocy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
5
Pozostaw mięso w temperaturze pokojowej na 30 minut przed gotowaniem. Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
6
Piecz wieprzowinę przez 3 i pół godziny bez przykrycia, aż jej zewnętrzna część stanie się chrupiąco brązowa (powinna przypominać mahoń).
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
7
Przed pokrojeniem odstaw mięso na 10 minut na deskę do krojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
8
Podczas gdy wieprzowina się piecze, przygotuj surówkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
9
Wymieszaj musztardę, majonez, śmietanę, sok z cytryny, ocet i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
10
Dobrze wymieszaj i dodaj drobno pokrojoną kapustę włoską, fioletową kapustę, zieloną cebulę i marchewkę. Dopraw solą i pieprzem do smaku, przykryj folią spożywczą i odstaw do lodówki, aż będziesz gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
5 Solonych Krakersów, Pokruszonych5 Solonych Krakersów, Pokruszonych
Kapusta WłoskaKapusta Włoska
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
11
Aby podać, przekrój bułki brioche na pół i nałóż na nie pokrojoną wieprzowinę. Na wierzch nałóż dużą łyżkę surówki i połóż górną połowę bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka BriocheBułka Brioche
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
12
Udekoruj pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego

Składniki

12 łyżeczki czosnku w proszkukiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki2kgsłopatka wieprzowa bez kości (ołopatka wieprzowa bez kości (o6bułeczki hamburgerowe briochebułeczki hamburgerowe brioche2carrots, sliced on mandolinecarrots, sliced on mandoline12 łyżeczki czosnku w proszkucayennecayenne0pęczkipietruszka płaska, do dekoracjipietruszka płaska, do dekoracji4goździki1 łyżeczka ostrej papryki, jeśli to możliwe wędzonej1 łyżeczka ostrej papryki, jeśli to możliwe wędzonej2zielona cebula, posiekanazielona cebula, posiekana1cytrynowy, soczystycytrynowy, soczysty43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy8krewetki i żyłkiSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz3301 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.jasnobrązowy cukierjasnobrązowy cukier2241 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.uncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody1głowypurple cabbage, finely slicedpurple cabbage, finely sliced601 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1głowysavoy cabbage finely slicedsavoy cabbage finely sliced581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę2Batoniki toffi Heathsok z cytryny, opcjonalniesok z cytryny, opcjonalnie2gałązkitymianek, tylko liścietymianek, tylko liście12 łyżeczki czosnku w proszkugorczyca pełnoziarnistagorczyca pełnoziarnista
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia52
Magazyn