Kanapka z wieprzowiną szarpaną

Kanapka z wieprzowiną szarpaną
Kanapka z szarpaną wieprzowiną może być dobrym przepisem na rozszerzenie Twojego pudełka z przepisami na dania główne. Jedna porcja tego dania zawiera około 58 g białka , 37 g tłuszczu i łącznie 1006 kalorii . Za 3,41 USD za porcję ten przepis pokrywa 50% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 8 osób. 13 osób było zadowolonych, że wypróbowało ten przepis. Ten przepis z Foodnetwork wymaga musztardy pełnoziarnistej, kapusty włoskiej, papryki i natki pietruszki. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 6 godzin i 50 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 91% . Ta ocena jest spektakularna. Wypróbuj Kanapkę z szarpaną wieprzowiną z sosem BBQ z mango , szarpaną wieprzowiną Dr Pepper i szarpaną wieprzowiną BBQ w stylu Karoliny Północnej, aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Zobacz jak przygotować ten przepis.
2
Ułóż wieprzowinę tłuszczem do góry w brytfannie wyposażonej w ruszt.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Fioletowej Kapusty, Drobno Pokrojonej1/2 Główki Fioletowej Kapusty, Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
3
Umieść sól, pieprz, brązowy cukier, paprykę, liście tymianku, czosnek, ocet i pieprz cayenne w malakserze i miksuj, aż składniki dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Kapusta Włoska Drobno PokrojonaKapusta Włoska Drobno Pokrojona
2-3 Gałązki Tymianku, Tylko Liście2-3 Gałązki Tymianku, Tylko Liście
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Dodaj oliwę z oliwek extra vergine, aż uzyskasz ładną pastę. Natrzyj nią całą wieprzowinę, upewniając się, że dociera do zakamarków, aby sól mogła wniknąć w mięso i wyciągnąć wilgoć - pomoże to utworzyć skórkę na zewnątrz po ugotowaniu. Przykryj wieprzowinę folią spożywczą i marynuj w lodówce przez co najmniej 3 godziny lub do nocy.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
5
Pozostaw mięso w temperaturze pokojowej na 30 minut przed gotowaniem. Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
6
Piecz wieprzowinę przez 3 i pół godziny bez przykrycia, aż jej zewnętrzna część stanie się chrupiąco brązowa (powinna przypominać mahoń).
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
7
Przed pokrojeniem odstaw mięso na 10 minut na deskę do krojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
8
Podczas gdy wieprzowina się piecze, przygotuj surówkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
9
Wymieszaj musztardę, majonez, śmietanę, sok z cytryny, ocet i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
10
Dobrze wymieszaj i dodaj drobno pokrojoną kapustę włoską, fioletową kapustę, zieloną cebulę i marchewkę. Dopraw solą i pieprzem do smaku, przykryj folią spożywczą i odstaw do lodówki, aż będziesz gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
5 Solonych Krakersów, Pokruszonych5 Solonych Krakersów, Pokruszonych
Kapusta WłoskaKapusta Włoska
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
11
Aby podać, przekrój bułki brioche na pół i nałóż na nie pokrojoną wieprzowinę. Na wierzch nałóż dużą łyżkę surówki i połóż górną połowę bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka BriocheBułka Brioche
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
12
Udekoruj pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia52
Magazyn