Kanapka z tuńczykiem z cebulą balsamiczną
Kanapka z tuńczykiem z cebulą balsamiczną to pescatarian danie główne. Na 6,82 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 463 kalorie, 47g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cebuli, sól, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Polędwica zapiekana z balsamiczną czerwoną cebulą, rukolą i pomarańczami, Kanapka Porchetta z karmelizowaną cebulą balsamiczną, serem Asiago i rukolą, oraz Tuna Tataki vel Seared Tuna.
Instrukcje
Roztopić masło na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć 5 protokół. Wymieszać z octem i tymiankiem; przykryć i gotować 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Podczas gdy cebula gotuje, połączyć mąkę, sól, czosnek w proszku, i pieprz w płytkim naczyniu. Pogłębiać ryby w mieszaninie mąki.
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj rybę; gotować 3 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Rozprowadzić 1 łyżeczkę musztardy na górnej połowie każdej bułki.
Warstwa 1 liść sałaty, 1 stek rybny, 1 plaster pomidora i 1/4 szklanki mieszanki cebuli na dolnej połowie każdej bułki. Top z górną połówką bułek.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Wild & Wilder ekshibicjonisty Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 19 dolarów za butelkę.
![Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot]()
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.