Kanapka Z Tuńczykiem Niçoise (Pan Bagnat)

Kanapka Z Tuńczykiem Niçoise (Pan Bagnat)
Kanapka z tuńczykiem Niçoise (Pan Bagnat) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 553 kalorie. Na 2,44 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sardelę, rzodkiewkę, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 82% to danie jest super. Spróbuj Kanapka Z Tuńczykiem Nicoise: Pan Bagnat, Kanapka Pan Bagnat z tuńczykiem, anchois i pietruszką, oraz Kanapka z tuńczykiem, pomidorem i oliwą (pan Bagnat) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz czerwoną i białą cebulę z 2 łyżkami oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, 1 łyżką octu z czerwonego wina, 1/4 łyżeczki soli i kilka zmielonych czarnego pieprzu w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Ocet WinnyOcet Winny
Cebula BiałaCebula Biała
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Używając rąk, wymieszaj i wyciśnij wszystko razem przez 5 minut. (Nie spiesz się przez tę część; cebula potrzebuje czasu, aby uwolnić swoje soki i łagodny.)
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Pracować w puszce tuńczyka w oliwie z oliwek, w tym oleju. Doprawić świeżym sokiem z cytryny, octem z czerwonego wina i solą, a następnie dodać pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuńczyk W Oliwie Z OliwekTuńczyk W Oliwie Z Oliwek
Ocet WinnyOcet Winny
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4
Roladki pokroić na pół w poprzek i każdą dolną połowę rozłożyć liśćmi sałaty. Użyj kilku odmian, które wyglądają dobrze dla różnicy w teksturze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść SałatyLiść Sałaty
Kaiser BunKaiser Bun
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
5
Na każdej warstwie sałaty ułóż 4 plastry pomidora (pomiń ten krok, jeśli nie masz pod ręką dobrych ziemniaków). Następnie dodaj około połowy mieszanki tuńczyka i 3 do 4 plastrów jajka na twardo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciastka CielęceCiastka Cielęce
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
6
Przełóż każdą kanapkę z 2 odsączonymi filetami anchois i posypać oliwkami Nioise (pit je w razie potrzeby), posiekaną zielenią szalotki i pokrojoną rzodkiewką. Następnie obficie skropić oliwą z oliwek i ułożyć pozostałe połówki, delikatnie, ale mocno dociskając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z SardeliFilety Z Sardeli
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tunan w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Pinot Noir i różowym winem. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Merlot Dyrektora. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.
Merlot dyrektora
Merlot dyrektora
Nasz Merlot reżyserski 2014 oferuje bujność i okrągłe, pełne podniebienie. Jego zapach ukazuje czerwone i czarne owoce z nutami anyżu i przyprawionego drewna. Soczyste po wejściu wino rozszerza się i staje się aksamitne na podniebieniu dzięki smakom śliwki, loganberry i czarnej wiśni podkreślonym subtelnymi nutami przyprawowymi fasoli espresso i prażonej wanilii. Średnie taniny wspierają ciało tego wina, oferując wyrafinowanie w wykończeniu. Ładnie komponuje się z mostkiem, grillowanymi kotletami wieprzowymi i linguine z pesto.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia59
Magazyn