Kanapka Z Tuńczykiem Niçoise (Pan Bagnat)

Kanapka Z Tuńczykiem Niçoise (Pan Bagnat)
Kanapka z tuńczykiem Niçoise (Pan Bagnat) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 380 kalorii, 29g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pomidor, pieprz, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Kanapka Z Tuńczykiem Niçoise (Pan Bagnat), Kanapka Z Tuńczykiem Nicoise: Pan Bagnat, oraz Kanapka z tuńczykiem, pomidorem i oliwą (pan Bagnat).

Instrukcje

1
Połącz czerwoną i białą cebulę z 2 łyżkami oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, 1 łyżką octu z czerwonego wina, 1/4 łyżeczki soli i kilka zmielonych czarnego pieprzu w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Ocet WinnyOcet Winny
Cebula BiałaCebula Biała
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Używając rąk, wymieszaj i wyciśnij wszystko razem przez 5 minut. (Nie spiesz się przez tę część; cebula potrzebuje czasu, aby uwolnić swoje soki i łagodny.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Pracować w puszce tuńczyka w oliwie z oliwek, w tym oleju. Doprawić świeżym sokiem z cytryny, octem z czerwonego wina i solą, a następnie dodać pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuńczyk W Oliwie Z OliwekTuńczyk W Oliwie Z Oliwek
Ocet WinnyOcet Winny
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
4
Roladki pokroić na pół w poprzek i każdą dolną połowę rozłożyć liśćmi sałaty. Użyj kilku odmian-cokolwiek wygląda dobrze-dla różnicy w teksturze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)
Kaiser BunKaiser Bun
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
5
Na każdej warstwie sałaty ułóż 4 plastry pomidora (pomiń ten krok, jeśli nie masz dobrych—naprawdę dobrych—pomidorów pod ręką). Następnie dodaj około połowy mieszanki tuńczyka i 3 do 4 plastrów jajka na twardo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciastka CielęceCiastka Cielęce
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I PosiekanaPapryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
6
Crisscross każdej kanapki z 2 odsączone filety anchois i posypać oliwkami Niçoise (pit je w razie potrzeby), posiekaną zieleniną scallion, i pokrojone rzodkiewki. Następnie obficie skropić oliwą z oliwek i ułożyć pozostałe połówki, delikatnie, ale mocno dociskając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka SzparagowaGotowa Fasolka Szparagowa
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 35 dolarów za butelkę.
Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
2006 Bancroft Ranch Merlot jest bogaty kolor granatu, i jest pełen smaków dojrzałych czarnych owoców, brązowych przypraw i odrobiną skórki pomarańczowej. Jego wyrafinowane taniny i głębia smaku sprawiają, że jest to jedno z najbardziej pamiętnych win Beringer z Howell Mountain.Mieszanka: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon i 3% Cabernet Franc
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia61
Magazyn