Kanapka z tostami francuskimi z jagodami i śmietaną z pomarańczowym syropem klonowym

Łatwe jagody i śmietana francuskie tosty kanapka z pomarańczowym syropem klonowym jest Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 559 kalorii, 16G białka, oraz 28g tłuszczu. Na 2,32 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mleka, soku pomarańczowego, twarogu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać czerwone wino, można śledzić to danie główne z Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe # SundaySupper jako deser. 114 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 35 minut. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Francuskie Tosty Kanapka Śniadaniowa Z Kanadyjskim Syropem Klonowym, [] Francuskie tosty i Pinenuts z pomarańczą, tymiankiem i syropem klonowym, oraz Tosty francuskie z syropem klonowym z masła orzechowego.
Instrukcje
Przynieś czerwone wino, sok pomarańczowy i skórkę pomarańczową do wrzenia w małym rondlu; zmniejsz ogień do średnio-niskiego i gotuj przez 5 minut.
Wlać syrop klonowy i pokruszone płatki czerwonej papryki. Kontynuuj gotowanie 5 minut więcej; zmniejszyć ogień do ogrzania i utrzymać gorący syrop.
W międzyczasie po jednej stronie każdej kromki chleba posmarować zmiękczonym twarogiem. Nacisnąć jagody do serka i kanapkę dwa kawałki chleba razem z serem śmietankowym w środku, aby utworzyć kanapki; odstawić. Ubić jajka w misce do miksowania; ubić mleko na gładką masę.
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu. Zanurz kanapki w mieszaninie jaj, pozwalając jajko namoczyć w chlebie; pozostawić nadmiar jaj do kapania off. Gotować kanapki w gorącym maśle, aż złoty kolor brązowy z obu stron i chleb nie jest już rozmoczony, o 5 minut na stronie.
Podawać z gorącym pomarańczowym syropem klonowym.