Kanapka z szarpaną wieprzowiną i pesto

Kanapka z szarpaną wieprzowiną i pesto
Kanapka z szarpaną wieprzowiną i pesto może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Ten przepis jest dla 4 osób i kosztuje 7,97 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 1270 kalorii , 82 g białka i 63 g tłuszczu . Jeśli masz pod ręką sól koszerną, przyprawy, pieczoną łopatkę wieprzową i kilka innych składników, możesz ją zrobić. Ten przepis podoba się 7 smakoszom i kucharzom. Od przygotowania do podania przepis zajmuje około 4 godzin i 27 minut . Niewielu osobom naprawdę spodobało się to amerykańskie danie. Jest ono dostarczane przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten otrzymuje niesamowitą ocenę Spoonacular wynoszącą 89% . Podobne przepisy to Kanapka z szarpaną wieprzowiną z sosem BBQ z mango , Dr Pepper Pulled Pork i North Carolina-Style BBQ Pulled Pork .

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 150 stopni Celsjusza (300 stopni Fahrenheita).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papryczki Z Rogu Koziego Lub Inne Ostre Zielone Papryczki Chili, Pokrojone W PlasterkiPapryczki Z Rogu Koziego Lub Inne Ostre Zielone Papryczki Chili, Pokrojone W Plasterki
2
Wymieszaj w misce sól koszerną, 1/4 szklanki czarnego pieprzu, 1/4 szklanki włoskiej przyprawy, rozmaryn, granulowany czosnek, granulowaną cebulę, 1 łyżkę płatków czerwonej papryki i pieprz cytrynowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koszerne MarynatyKoszerne Marynaty
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Cebula GranulowanaCebula Granulowana
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Pieprz CytrynowyPieprz Cytrynowy
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Umieść łopatkę wieprzową w dużej brytfannie. Natrzyj sokiem z cytryny, 1 łyżką oliwy z oliwek, czerwonym octem winnym i sosem Worcestershire ze wszystkich stron i między szczelinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
łopatka Wieprzowałopatka Wieprzowa
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
4
Posyp mieszanką soli koszernej i natrzyj ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
5
Na dno brytfanny wlej białe wino, bulion z kurczaka i dodaj 4 zmiażdżone ząbki czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
6
Przykryj patelnię szczelnie wytrzymałą folią aluminiową i piecz wieprzowinę w nagrzanym piekarniku, aż będzie miękka, a termometr wskaże 200 stopni Fahrenheita (95 stopni Celsjusza), przez 3 do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Przenieś wieprzowinę na deskę do krojenia i pozwól jej lekko ostygnąć przed wyciągnięciem. Za pomocą dwóch widelców rozdrobnij łopatkę wieprzową na kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowałopatka Wieprzowa
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
8
Przełóż mięso do dużej miski i wymieszaj z częścią soków z patelni, aby zachowało wilgoć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Zwiększ temperaturę piekarnika do 500 stopni F (260 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
10
Rozgrzej 1 łyżkę oliwy z oliwek w dużym garnku lub rondlu na średnio-wysokim ogniu; smaż i mieszaj paprykę z rogu koziego, czerwoną paprykę, cebulę, 1 łyżkę włoskiej przyprawy, 1 łyżeczkę płatków czerwonej papryki, sól i czarny pieprz w gorącym oleju, aż cebula zmięknie i zacznie nabierać złotego koloru, około 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
11
Dodaj pieczarki, pastę z czosnku, bazylii i wino Marsala, gotuj, aż wino się odparuje, a pieczarki zmiękną, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
12
Wymieszaj szarpaną wieprzowinę i sos pesto z warzywami i podgrzewaj przez około 10 minut. Nałóż mieszankę wieprzową do bułek hoagie i przykryj każdą z nich 1/2 szklanki sera mozzarella.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Wieprzowina CiągniętaWieprzowina Ciągnięta
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
13
Połóż kanapki na blasze do pieczenia i piecz w gorącym piekarniku, aż ser się rozpuści, a chleb zrumieni, około 5 minut. Na wierzchu ułóż pomidorki koktajlowe i bazylię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie PlasterkiZielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web

Składniki

61 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.czosnek bazylia spread (patrz przypis do przepisu link)czosnek bazylia spread (patrz przypis do przepisu link)591 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.kiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki1491 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pomidory koktajlowe, podzielone na połowępomidory koktajlowe, podzielone na połowę2401 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(wątroba i szyja usunięte)(wątroba i szyja usunięte)23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calarozmaryn suszonyrozmaryn suszony4801 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino121 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.posiekana świeża bazylia, podzielonaposiekana świeża bazylia, podzielona4goździkiczosnek rozgniecionyczosnek rozgnieciony23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calakoszerne marynatykoszerne marynaty23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calacebula granulowanacebula granulowana12 łyżeczki czosnku w proszkuPrzyprawa włoskaPrzyprawa włoska1cytrynowy, soczystycytrynowy, soczysty731 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy12 łyżeczki czosnku w proszkupieprz cytrynowypieprz cytrynowy961 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepieczarki w plasterkachpieczarki w plasterkach12 łyżeczki czosnku w proszku1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1cebula w plasterkachcebula w plasterkach2goat horn peppers, or other hot green chiles, slicedgoat horn peppers, or other hot green chiles, sliced2481 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweprzygotowany sos pestoprzygotowany sos pesto1kgspieczeń z łopatki wieprzowejpieczeń z łopatki wieprzowej1czerwona papryka w plasterkachczerwona papryka w plasterkach1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoCebula hiszpańska, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cmCebula hiszpańska, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm12 łyżeczki czosnku w proszku1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa4krewetki i żyłkisól i świeżo zmielony czarny pieprz do smakusól i świeżo zmielony czarny pieprz do smaku2241 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.ser mozzarella rozdrobniony, podzielonyser mozzarella rozdrobniony, podzielony4Bułki hoagie w stylu włoskim, podzielone wzdłużBułki hoagie w stylu włoskim, podzielone wzdłuż12 łyżeczki czosnku w proszkuSos WorcestershireSos Worcestershire
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 27 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia69
Magazyn