Kanapka z sosem wołowym i chrzanowym
Kanapka z sosem wołowym i chrzanowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 50g białka, 52g tłuszczu, oraz w sumie 687 kalorii. Na 3,48 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odebrać sól koszerna, sól koszerna, musztarda dijon, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 2 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 70%. Spróbuj Kanapka z sosem wołowym i chrzanowym, Kanapka z pieczeń wołową z sosem chrzanowym, oraz Kanapka Z Wołowiną I Chrzanem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F.
Ułóż wołowinę na blasze do pieczenia i osusz ją papierowym ręcznikiem.
Wymieszać niesolone masło i musztardę razem w małej misce i rozprowadzić mieszaninę na wołowinę rękami.
Posypać równomiernie solą i pieprzem. Piecz w piekarniku dokładnie 22 minuty na rzadkie i 25 minut na średnio rzadkie.
Wyjmij wołowinę z piekarnika, przykryj szczelnie folią aluminiową i pozostaw w temperaturze pokojowej na 20 minut.
Usunąć sznurki i pokroić filet grubo.
Aby kanapki, pokroić chleb na 1/4-cala grubości kromki.
4 plastry posmarować grubo sosem Chrzanowo-musztardowym. Top z plasterkami wołowiny i rukoli i posypać solą i pieprzem.
4 kolejne kromki chleba bardzo lekko posmarować masłem i ułożyć na wołowinie.
W małej misce ubić majonez, musztardy, chrzan, śmietanę i szczyptę soli.
Podawać w temperaturze pokojowej.