Kanapka z pomidorami, mozzarellą i bazylią

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kanapki z pomidorami, Mozzarellanem i bazylią. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 779 kalorii, 40g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Na $3.93 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz liście bazylii, sól koszerna i pieprz, mozzarella, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kanapka z grillowanym bakłażanem z Pesto, pomidorami i świeżą mozzarellą (dzieci gotują w poniedziałek), Kanapka z pomidorem i serem topionym, oraz Grillowana Szwajcarska Kanapka Z Szynką I Pomidorami.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rdzeń pomidory i pokroić każdy pomidor i każdą kulkę mozzarelli w 1/4-calowe grube plastry.
Ułóż pokrojone bochenki ciabatta na powierzchni roboczej i rozłóż każdą połówkę równomiernie 1/8 szklanki pesto.
Umieść 4 plastry pomidora i 3 plastry mozzarelli obok siebie na wierzchu każdej pół bochenka i posyp solą i pieprzem.
Umieść 4 liście bazylii na każdej kanapce.
Każdą pół bochenka pokroić w poprzek na 4 porcje, upewniając się, że każdy kawałek ma plasterek pomidora, mozzarelli i liścia bazylii.