Kanapka z masłem orzechowym, bekonem i miodem

Masło orzechowe, bekon i miód kanapka może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja zawiera 574 kalorii, 21g białka, oraz 35 g tłuszczu. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz Applewood boczek, miód, chleb i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać masło orzechowe można śledzić to danie główne z Masło Orzechowe Płatki Owsiane Czekoladowe Ciasteczka jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kanapka z masłem orzechowym, bananem i miodem, Kanapka z masłem orzechowym, miodem i rukolą, oraz Kanapka PB, B i L (masło orzechowe, bekon i sałata) (BLT dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść boczek na patelni, i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane i chrupiące, o 10 protokół.
Odcedzić plastry boczku na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem.
Toast kromki pełnoziarnistego chleba w tosterze, i rozprowadzić tosty z masłem orzechowym i miodem.
Na miód ułożyć boczek, na wierzch z pozostałą kromką chleba tostowego i podawać.